super market w Castelfranco Emilia

Temat przeniesiony do archwium.
Zerknalem na strone tego sklepu i postanowilem sie tam wybrac. Basik z numerem ,czy w niedziele jest rowniez otwarty ???
heheh Basik z numerem :))) super :)
Niestety w niewdziele zamkniete.Moja polowa pojechala do Polski po towar (a, ja w ta niedziele pracuje) ,prawdobodobnie w przyszla bedzie otwarty.Jesli cie na prawde interesuje ,to najlepiej wczesniej sie z nami skontaktowac.Zawsze to mowie klientom ,ktorzy przyjezdzaja z daleka,by na darmo sie nie fatygowali.No chyba ,ze chcesz mnie zobaczyc to tylko dzis hehehe
no,no super market :))))
a jesli moge spytac, to co to za supermarket? i co mozna tam kupic??:)
zaden super market,malutki sklepik z polskimi produktami :)
oooo kurde to i moze ja sie kiedys wybiore? a jesli moglabys napisac co np. mozna kupic?
Zuziu jak mam dostawe to wszystko z podstawowej spozywki, ale narazie robimy male dostawy i mamy duze przerwy w dostawach .Czyli sa braki :( Jeszcze miesiac tak bedzie .Jesli troche wiecej szczegolow chcesz to na nk mam konto sklepu (sklep polski "u basi") ,tam zawsze wpisuje dostawy , nowosci ,i czasem wymieniam niektore produkty.
dziekuje Ci bardzo:) pewnie jeszcze bede sie kontaktowac, bo jak juz wrocimy z Calabri to zmobilizuje meza. Nie bylam w Polsce od 3 lat i mi sie za odrobina polskosci teskni:)
prosze cie bardzo :)
fajnie bedzie cie poznac :)
Cytat: basik2811
heheh Basik z numerem :))) super :)
Niestety w niewdziele zamkniete.Moja polowa pojechala do Polski po towar (a, ja w ta niedziele pracuje) ,prawdobodobnie w przyszla bedzie otwarty.Jesli cie na prawde interesuje ,to najlepiej wczesniej sie z nami skontaktowac.Zawsze to mowie klientom ,ktorzy przyjezdzaja z daleka,by na darmo sie nie fatygowali.No chyba ,ze chcesz mnie zobaczyc to tylko dzis hehehe

Basiu, nie bedzie to ta niedziela ani nastepna ,ale jedno jest pewna w niedalekiej przyszlosci;).Pewnie w pazdzierniku.Mam tam 80 km ,wiec rzut beretka.Teraz to ja sie zastanawiam co mam kupic.......napewno kielecki majonez (lubilem i w polsce ),jakies zurki i barszczyki ,byle nie w proszku :)).Oczywiscie ciebie musze zobaczyc ,ale to jak zaopatrzeniowiec pojedzie po towar ,a my na lody ,przeciez lubisz ? ;PPP
Zapraszam,zapraszam ,kawe podam,krzeslo podstawie.... i na lody wyskoczym :)))
Nooo ,tylko daj znac wczesniej.... to jakas maseczke naloze , fryz poukladam , nogi ogole , kiecke z szafy wyciagne i wdzieje , co bys sie nie wystraszyl :))
Ps.
Masz racje kielecki najlepszy ,nie ma sobie rownych !!!
Jedna rzecz przykula ma uwage brak przeszklonych regalow,drutow kolczastych ,straznikow z psami.....przeciez jak twierdzi musk forrowy , 70 % polakow to zlodzieje .
Badz pewna ,ze zawitam na kawe i lekkie zakupy ;)).Nie znam w tej Parmie zadnych polakow wiec porownamy swe lepkie dlonie ;)).pozdr
mastrolindo Ty zamierzasz cos kupowac? ja planowalam ukrasc ;)
Cytat: ZuzkaZuzka
mastrolindo Ty zamierzasz cos kupowac? ja planowalam ukrasc ;)

No nie,kupie jakis proszek do pieczenia dla zmyly ,a krakowska dmuchne i zjem za sklepem z 30 % reszta alkoholikow polskich ;))
edytowany przez mastrolindo: 17 wrz 2011
A ja poprosze o pol litra wodki na miejscu:))
Na kaucje, mozna:)))
Magda nie ma sprawy na kaucje i na miejscu ,krakowska ja serwuje ,ale wylacznie na miejscu i jeszcze sledzika tak po polsku:)))Mastrolindo ... nie zapomnij" zabrac" loda,moze od ciebie (Torino, Parma )sa lepsze :))))
Zuzka jak masz zamiar krasc :) to zapraszam jak jest moja polowka ,troche jest lagodniejsza i uwielbia kobiety z poczuciem humoru :)))
a co do tych regalow ....tak powaznie ,zabranie jednego piwa ,czy jakiegos soczku niech temu komus idzie na zdrowie :)
Cytat: basik2811
Mastrolindo ... nie zapomnij" zabrac" loda,moze od ciebie (Torino, Parma )sa lepsze :))))

Oshh w morde ,ubawilem sie .....jedno jest pewne ,zabiore go na bank ;)).Fakt nie bedzie czekoladowy,ale smietankowe tez sa ok ;))).
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia