ubezpieczenie samochodu w italii

Temat przeniesiony do archwium.
31-59 z 59
| następna
jak przetrwalo 4 pokolenia to przetrwa i 5 .Pewnie jej ulubiony perfum to "naftalina nr5"
albo "madmułazłel z piazza danteł"
jak zwyke brutte stronze pisza nie na temat postu ktory jest o samochodach,macie jakas strana maniere infantylna maniere pisania nie na temat postu..dupy mozecie sobie lizac na privie
basik jak zawsze ma spozniony zapłon..pol dnia mysli co by tu napisac...hehehe hehehe zrobie teraz uwaga!przerobke jej slow:po za tym w samochodzie nie licza sie tylko lata .Czasem moze byc roczniak ktory ma za soba ponad 40.000 tys kilometrow ,i 10 latek ,ktory ma zaledwie 4 tys kilometrow .Na pewno kupie tego 10 latka !!!!! Moja przerobka to..alez wfutrze ,wyrobie fitrzrskim nie licza sie lata..bo moze to byc futro zalozeone przez prapra babcie tylko 1 raz aprzez prababcie tylko 3 razy aprzez babcie nie noszone wcale,pozatym cena tego markowego futra kiedys bylka bajcznie wysoka i dalej jest sporo warte bo ma MALY PRZEBIEG..wiec mozna je ponosic zima ahahahahaa.....Z tym ze moje jest nowe i ekologiczne ale nie czytalyscie ze zrozumieniem i piszecie farmazony i jaką pamiec macie! cytujecie wprost moje wpisy sprzed dluuuuuugich miesiecy musze na was robic piorunujace wrazenie, ze ustanowilyscie mnie celebrytka na forum brutte stronze
moze i jestem brutta ale na pweno wiem ze mole nie czepiaja sie samochodow nie zaleznie od tego czy sa uzywane czy nie .Natomiast futra uwielbiaja i te stare i te nowe :)))
nie jestes celebrytką tylko idiotką. Idiotką którą sama z siebie robisz.
a tak na marginesie ....jak wygląda ekologiczna norka???? bo dałabym sobie głowę uciąc że wspominałaś o naturalnym futrze z norek za ileś tam tyś euro...
i tak sobie myślę .........jak taka ekologiczna norka wygląda? czym się żywi?
może ci się pomyliło z norką, tzn z norą, w której mieszkasz, co?
królowo piazza dante
nie ...ja pamietam dobrze szpilki i naruralne futro i piesek .Nigdy tego nie zapomne bo sie usmialam z sette po raz pierwszy :)))
naruralna to ty jestes ruro
..rureczko..
nie bywam na piaza dante ale milo mi, ze tak myslisz..wszystko co ci sie myli i placze cieszy mnie
heheheh...... no nie moge .....nie nazywaj mnie tak bo jeszcze pomysle ze sie zakochalas :)
dowod ze masz paranoje...lecz siew lecz sie ze swojej settomanii idz pochwalsie psychitrze ze masz tak manię..zrobisz furrore w swiatku psychitrycznym..zupelnie nowy przypadek beda sie zastanawiac najtezsze glowy jaki by ci lek zastosowac opisza cie w periodykach psychiatrycznych,bedziesz na konsylia wozona po calym swiecie jako rzadki przypadek a comune z trento zaplaci za promowanie ich Piazza Dante..buahahahahah cogliona
biedna margo taka splątana i squilibrata..caly dzien mowi tylko o sette ,pewnie jej maz slucha w nocy jak przez sen mowi o mnie, a z rana siada juz po 7ej by pisac o sette ..buahahahahaha
no coz ... napisalam ze" pomysle" iz jestes zakochana, a nie ,ze jestes !!!! Nie schlebiaj sobie !
Jak bym mogala popierac takiego zielenca (trolle sa zielone -prawda ? na pewno maja dlugie gluty zielone )a co dopiero zakochac ....a fuuuuuu
Ty sie cieszysz ze sprowokowalas nas do wpisow tutaj ,a my cieszymy sie z twojej glupoty , z ktorej ty jak widze nawet nie zdajesz sobie sprawy buahahahaha ----------- :))))))))))))))))))))))))))))))
basik, ona jest tak głupia że kompletnie nie widzi iż prowokujemy ją do pogrążania się i ośmieszania a ubaw mamy przy tym przedni. Jej klawiatura jest coraz czulsza bo zielone gluty już ją całą zalały a obślizgłe paluchy latają po niej niczym dziecko po ślizgawce ...bleeeeeeeeeeeee
gluty po pas, rozczochrany łeb, brudne paluchy i czerwone ślepia szukające z zapartym tchem wpisów Margo i Basika ......oto CELEBRYTKA Z FIOLETOWEGO PUDELKA W ZEŻARTM PRZEZ MOLE FUTRZE Z NOREK !!! EKOLOGICZNYCH NOREK !!!!!! buahahahaha !!!!buahahahaha !!! buahahahaha !!!
idę pogadać mężowi przez sen o celebrytce z glutami po pas :)))))) a rano o 7 trzeba wstać :)))))
buahahahaha !!!!buahahahaha !!! buahahahaha !!!
ij ak wszyscy widzimy Margo i basik udaja sie na spoczynek nocny z nickiem sette na ustach..to juz zakrawa na naprawde powazna manię..ta trzeba wstać rano i odnowa obrazac na forum ,bo to jest wasz zyciowy cel,innego nie macie....biedne zalosne istoty... esatemente brutte stronze..żal wam pizdy sciska
niektórym pizdy ściska żal, innym żule z piazza dante ...................
ach zapomnaialbym ze ty jestes najbardziej obyta z piazzadante i tymi zulami..a jakiego koloru sa zule?
widzicie sami jak jest nawiedzona ,gada o tym piazadante jakby tam jakis skarb byl zakopany a ona dostala wglowe palaka i ostatnie jej wspomnienie sprzed jej 'maniochoroby'.to piazzadante.nic innego kobieta nie pamieta,dobrze ze juz wrocila na lono rodziny..teraz rozumiemy jej schizofrenie ,rzeczywiscie nie zdatan do zadnej roboty bo kto by chcial sluchac jej wynurzen caly dzien i jakims sette i piazza..zadzwoniliby po pogotowie i wzięliby ją w kaftan ztylu wiazany,ma kobieta grosso problema ,oj ma!
Cytat: SettediNove
ij ak wszyscy widzimy Margo i basik udaja sie na spoczynek nocny z nickiem sette na ustach..to juz zakrawa na naprawde powazna manię..ta trzeba wstać rano i odnowa obrazac na forum ,bo to jest wasz zyciowy cel,innego nie macie....biedne zalosne istoty... esatemente brutte stronze..żal wam pizdy sciska

Naszym celem jest osmieszenie ciebie,poniewaz nie podoba nam sie kiedy wciskasz chore ,urojone historyjki ludziom ,ktorzy w to wierza.Czasem nawet utozsamjaja sie z dana historia. A ty zwyczajnie bawisz sie ich kosztem ,oszukujesz i klamiesz .TO WLASIE SIE NAM NIE PODOBOA :TEGO SIE CZEPIAMY A NIE CIEBIE .Zwroc uwage ,ze w innych tematach gdy piszesz rozsadnie - NIKT SIE NIE CZEPIA
I to nie my wyzywamy cie od pizd ani stronz ,kretynek ,idiotek -TO TY NAS TAK NAZYWASZ .Nie bierzemy tego pod uwage ,bo nie jest w stanie nas obrazic ,ktos kto jest po nizej tych epitetow ,duuuuuuzo nizej
Ja sama mam 15 letnie volvo kombi, ktore nie zawiodlo mnie i ciagle nim jezdze a przejezdzam dziennie 70km wiec nie malo jak na takiego wielolatka, a nowe no niestety nie zawsze jest godne polecenia nie dosc ze takie auto wziete z salonu juz na wstepie traci kilkanascie procent wartosci swojej ceny a po drugie mam wielu znajomych, ktorzy mieli nowe auto a musieli wlozyc w nie sporo kasy niestety teraz sie robi na ilosc nie na jakosc, wiec jesli SettediNove pasuja Ci nowe auta to sobie je kupuj, ale nie kazdy mysli w taki sam sposob i tyle z mojej strony
Niestety ubezpieczenia sa tu koszmarnie drogie. Ja tez zaczelam od 15 klasy :( teraz po kilku latach bezwypadkowej jazdy zeszlam nizej, bodajze w 10 jestem a ubezpieczenie place ponad 1000euro na rok. Wczesniej bylam w Sai teraz w Milano assicurazioni. No i jesli masz samochod z 2000 roku to nie ubezpiecza Ci go juz od kradziezy i pozaru. Wlasciwie cale ubezpieczenie bedzie dotyczylo tylko szkod wyrzadzonym osobom trzecim. A jesli chodzi o samochody nowe/ stare to zdecydowanie polecam auta nowe. Ja popelnilam ten blad, ze kupilam autko z 2giej reki i fakt to skarbonka, a wlasciwie studnia bez dna. Wrzucasz i wrzucasz kase. Ja w swoim wymienilam doslownie wszystko, a zaznaczam ze nie byl rzechem. Mial ponad 10 lat i niecale 80 tys.
widze ze ciekawe dialogi sie nawiazaly miedzy forumowiczami . nie ma to jak rozpetac burze w szklance wody . samochod 11 letni ni ekoniecznei musi byc od razu szmelcem . nie wszyskich stac na kupno nowego samochodu i nie wszyscy uwazaja ze warto kupowac cos co jak tylko opusici salon traci ''polowe ^ na swojej wartosci . to nic . ja kupilam ja jezdze . ni einteresuje mnie to co mowi ''osoba'' ktora ma IQ ponizej przecietnej. pozdrawiam pa
wie ktos czy zakaz prowadzenie starych samochodow powyzej 10 lat obowiazuje juz w calej It czy tylko wybranych regionach od 1 novembre do 30 marzo 2012 dla samochodow autovetture Diesel Euro 2/autovettura con piu di 10 anni anzianita/..slyszalam o divieto di transito auttovetture Euro 0 i 1 oraz Diesel Euro 2
Jestem tu od niedawna, ale patrząc na to co się dzieje na drogach. Na to jak wyglądają drogi i same auta to ja się wcale nie dziwię takim stawkom za OC/AC. Przecież przy polskich stawkach firmy by tu zbakrutowały. Jakby nie było na cene ubezpieczenia wchodzą ceny usług w danym kraju. A jeżeli usługi naprawy auta są droższe to jasne że samo ubezpieczenie będzie wyższe. W Polsce nigdy nie widziałem tylko podrapanych i powgniatanych aut jak tutaj.
zgadza się, ubezpieczenie auta jest koszmarnie drogie (i jest to - powiedzmy - uzasadnione w warunkach włoskich)... a jeszcze jak się policzy ubezpieczenie zdrowotne i ubezpieczenie mieszkania to można się załamać.... nie ogłosiłam bankructwa chyba tylko dlatego że znalazł się rozsądny człowiek, który zna się na tym co robi i swoją pracę wykonuje rzetelnie... jak ktoś ma życzenie to podam namiary bo uczciwych ludzi warto polecać...
mieszkam na polnocy wloch i jezdzac tutaj nie wiedzialam zbyt duzo wypadkow , stluczek itd... mieszkajac w polsce co dziennie zdarzalo sie widziec jakies drobne kolizje. wiec nei wiem od czego to zalezy. moze tez od jakosci drog ? chociez i w polsce sytuacja sie poprawia. tylko czy swiadomosc kierowcow rowniez ? tutaj jadac do pracy rzadko kiedy zdarza sie wariat ktory wyprzedza . wszyscy jada spokojnie nawet jak ktos ''zamula '' na drodze .
a o nagminnych w IT wyludzeniach odszkodowan od ubezpieczycieli na podstawie sfingowanych stluczek ,zarysowani, i innych wypadkow slyszalas ? podobno wlosi w tym przoduja w EU..teraz juz jasne ?
Zgodnie z domeną grecko włoską. "Kto nie kombinuje ten frajer"
Temat przeniesiony do archwium.
31-59 z 59
| następna