Czy ktos z was pezesylal przesylke przez Rudnik Tumay ? slyszalam o nich wiele niepochlebnych opinii ,wiec nie jestem pewna czy moge im zaufac ;) ? a to jedyny autokar,ktory przyjezdza do Salerno .
skoro to jedyny autokar ktory przyjezdza do Salerno to sprobuj..kto nie sprobuje ten nie wie...
mafiii
10 lis 2011
Osobiscie Polecam korzystalem z tej firmy ponad 3 lata i nigdy nie mialem problemow !!!
Salernitana
10 lis 2011
dziekuje za odpowiedzi,zobaczymy ;) w przeciwnym razie musialabym jechac po przesylke do Neapolu,co juz raz zrobilam i bylo to koszmarne,zwlaszcza 4 godzinne czekanie plus opoznione pociagi w efekcie wyszlam z domu o 12 w poludnie a wrocilam po 22 ;)
pj_internet
11 lis 2011
Wielokrotnie byłem świadkiem nadawania przesyłek w Rudniku, ostatnio miesiąc temu pod PKiN w Warszawie. Niepochlebne opinie o tej firmie zwykle piszą frustraci, którzy zapłacili za bilet najtaniej jak się da i szukają dziury w całym. Rudnik często dociera do Salerno przed czasem rozkładowym, wszystko zalezy od tego jak przebiegnie przesiadka w Kobiórze pod Katowicami i czy muszą jechać przez Bolzano I Trento.
SettediNove
11 lis 2011
..skoro pasazerowie chca wysiasc w bolzano/ trento to kierowca musi zjechac z autostrady przedostac sie do centrum miasta/korki/ wyladowac pasazerom bagaze.a to troche trwa jak i wbicie sie z powrotem na autostrade tez trwa
Salernitana
12 lis 2011
Dziekuje wam za odpowiedzi,w takim razie sprobuje ;) ,a czy wiecie moze ,o ktorej godzinie Rudnik ma byc w Salerno ? w internecie przeczytalam na jednaj stronie ,ze o 06:00 rano ;) na innez zas,ze o 19:00 wiec sama juz nie wiem ;D
najlepiej jak znajdziesz nr tel biura Rudnikw docelowym miascie lin/przewoznikai czyli w Salerno ,jak zadzwonisz do glownego biura to ci podadza nr do Salerno http://www.rudniktumay.pl/index.php?action=page&id=13&category=1 napisz mail do nich jak nie chcesz kase wydawac na dzwonienie..niezly pomysl,co?:D
pj_internet
12 lis 2011
O 19 przyjeżdża do Salerno, kierowcy i dziewczyna nocują, po czym o 6 rano wyjazd z Salerno i powrót do Kobióra k/Katowic, tam przesiadka na autobusy docelowe do polskich miejscowości.
SettediNove
12 lis 2011
..zawsze przed podaniem przesylki nalezy sie zkontaktowac telefonicznie z kierowca i grzecznie zapytac czy zrobi taka przysluge..zdarza sie czasem ale rzadko, ze odmawiaja/przed swietami zazwyczaj/ bo mają pelno bagazy podroznych z biletami..zalezy co chcesz podac torbe mala czy duza..ja za kazdym razem w przypadku Agatu dzwonie dzien wczesniej do biura w Palermo i .prosze mila pania mowiaca po polsku o podanie numeru do kierowcy jadacego tego i tego dnia tam i tam..a dlaczego ?..bo umnie moze sie zdarzyc, ze autobus sie nie zatrzyma..czyli nie zjedzie z autostrady do miasta..i moze sie zdarzyc, ze do mojego miasta nikt nie bedzie jechal wowczas i tam autobus nie zjedzie z autostradu by wjechac do centrum miasta.zawsze tak robie.zreszata samo biuro mowi zeby dopytac sie u kiercy czy nie ma przeszkod anie od razy wybierac sie z bagazem/pare razy targalam nazad torbe/jasne, ze kultura wymaga by sie zaanosowac i poprosic o mozliwosc uslugi..nic z nienacka..odradzam.:D
Salernitana
12 lis 2011
Ja od 9 lat odbieram przesylki z Polski,ale zawsze byl to Eurolines,albo Almabus ,kilka miesiecy temu przeprowadzilam sie do Salerno wiec albo musze smerfowac do Neapolu ,albo... no wlasnie albo sprobowac z Rudnikiem ;)
dziekuje za odpowiedzi ;)
SettediNove
12 lis 2011
busy.info.pl - rozkład jazdy autobusów i bus w Europie tu pisze o Salerno sprawdz czy jedzie jakis inny do twego miasta http://busy.info.pl/11,46504,22,rozklad-jazdy-autobusow-bus,salerno,polska.html i tu: http://www.facebook.com/busyinfopl