Cytat: Asik007
ogolne wrazenie robie raczej dobre, aparycja na ogol ok
...a potrafilabys mi odpowiedziec jakie mam szanse na prace w Paryzu? ...moja aparycja na ogol ok, w recepcji kiedys pracowalam, i w hotelu i jako kelnerka, angielski bardzo dobry, wloski tez (choc ciagle robie bledy, ale jestem dosc krotko we wloszech, wiec nie opuszcza mnie nadzieja, ze je przestane robic ;-) i francuski w srednim stopniu (mieszkalam i pracowalam kiedys w Paryzu ...ale mi sie troche zapomnialo :-/ ) i hiszpanski podstawowy. Duze doswiadcznie mam w HR i ksiegowosci i takze w logistyce (pracowalam w logistyce takze na francuskich projektach ...jak jeszcze bardzo dobrze mowilam po francusku). Jakie mam szanse na prace w Paryzu? ...da sie odpowiedziec?
W Rzymie pracuje w HR, w placach, czyli tak naprawde jestem na pograniczu HR i finansow. Pracuje duzo z prawem pracy. ...czy latwo o taka prace Polce w Rzymie? ...ja uwazam, ze nie ...a jednak nie zrobilam jakiegos specjalnego wysilku, zeby ja miec... Przypadek? Szczescie?
Moim zdaniem nie da sie odpowiedziec, czy latwo czy tez trudno. Powodzenia w kazdym razie.
No i jeszcse dochodzi pytanie jakiej pracy szukasz... Wnioskuje z Twoich wypowiedzi, ze w turystyce.
edytowany przez marysia2: 30 lis 2011