ceny wizz air poszly w gore, szukam czegos innego, tanszego.
probujac zarezerwowac lot w dwie strony na przyszly rok z dzieckiem dwuletnim- najnizsza cena to 180 euro, szok! moze busem byloby taniej, jakim?
jestem z Genui, prosze o pomoc
bus najmniej niz 150e osoba nie jest!
Za późno na rezerwować z wizzair!
Ja zarezerwowałem 3 dni temu i placilem 20e...dzisiaj juz jest 50e!
tutti_noi
29 lis 2011
Cytat: MascalzoneLatino
bus najmniej niz 150e osoba nie jest!
Za późno na rezerwować z wizzair!
Ja zarezerwowałem 3 dni temu i placilem 20e...dzisiaj juz jest 50e!
teraz bardziej oplaca sie jechac samochodem, niz leciec. trudno. nie dosc, ze kryzys to jeszcze ceny kolosalnie w gore...
marysia2
29 lis 2011
Ja kupowalam wczoraj na swieta, lot 23 grudnia powrot 26 i placilam €150 wizzairem (z wszystkimi oplatami, ale bez bagazu) . ...jak na swieta i w sumie nie zbyt wczeny zakup, to nie wydaje mi sie to ekstremalnie drogo. ...z Irlandii jest o wiele wiele wiele drozej.
anna8021
03 gru 2011
z Bolonii lata ryanair i bilet sa dosc tanie. a co do wizzair to tez czesto latam i wiem ze nie oplaca sie kupowac biletu z wielkim wyprzedzeniem bo sa drogie!!! ja lece we wtorek do Warszawy z Forli i za bilet zaplacila 38 e z oplatami (bez walizki) kupowalam bilet 3 tyg przed wylotem ,nie wydaje mi sie bardzo drogo.
Moniskka17
04 gru 2011
czasami oplaca sie bardzo kupic bilet z duzym wyprzedzeniem
margherita2
04 gru 2011
Kupilam bilet w obie strony Ryanairem z Milano w lipcu za 75 euro:) Moze komus to wydaje sie smieszne, ale sporo zaoszczam kupujac tak wczesnie. Teraz mozna jechac autobusem - jest taniej chociaz jak dla mnie totalnie odpada ( byt dluga podroz).
Mi sie poszczescilo!! :) W czwartek kupilam bilet w jedna strone z Wizzair na 20 grudnia i zaplacilam tylko 28€!! Sama w to nie wierze :p Teraz szukam biletu powrotnego na koniec grudnia....