Cytat: Davido9020
AHaaa - a powiedz mi marysia2 myslisz ze jak nie bede bookowal przez neta tylko na miejscu to bedzie wolne ? Jak bylas to bylo duzo osob? Ja tam jade na poczatku marca to chyba nie jest w sezonie z tego co sie zorientowalem ale wciaz nie jestem pewny a przez internet jest mozliwosc tylko zaplaty karta visa albo mastercard a ja niestety nie posiadam. Kayyah no rozumiem o co chodzi ale wiesz jak widze, ze jest tyle mozliwosci w poblizu tej stacji to po co szukac gdzies dalej:)
Davido, nic nie miałam przeciwko okolicom Termini, chociaż niektórzy uważają, że to dość niebezpieczna okolica, ale jak dla mnie w sumie jak prawie każda inna. Wszędzie po prostu trzeba uważać. Myślałam, że nie masz jeszcze niczego konkretnego, ale widocznie już wybrałeś;)
A co do rezerwacji, wydaje mi się, że lepiej nie ryzykować z rezerwacją na miejscu. Chyba, że będziesz miał kilka innych namiarów na jakiś nocleg i jeśli nie tu, to pójdziesz gdzieś indziej... Sezon turystyczny czy nie, ale szkoda później chodzić od jednego do drugiego hostelu i szukać wolnego miejsca.
Może ktoś z Twoich znajomych ma taką kartę i mógłby Ci pomóc?