Eures, POMOCY !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Drodzy forumowicze !
Ostatnio pisalam na forum o wyjezdzie do Warszawy na rozmowe kwalifikacyjna organizowana przez Eures. Posrednikiem jest firma Cafe' Teatro srl, ktora organizuje wyjzdy na pòlnoc do kurortòw wypoczynkowych typu: Jesolo, Caorle itd. Szukalam w internecie opinii o pracy w tych miejscach jak rowniez o zatrudnieniu przez ta firme, nigdzie nie znalazlam odpowiedzi jak rowniez osob ktore kiedykolwiek tam wyjezdaly. Natknelam sie jedynie na watek z poprzedniego roku, w ktorym dziewczyna opisala, ze chciala wyjechac ale sprawdzila przez znajomych we Wloszech, ze to sciema i zwykly burdel...Jestem ogromnie zaskoczona tym wpisem, poniewaz jakby nie bylo oferte znalazlam w tutejszym Urzedzie Pracy...Pani, ktora zaprosila mnie na ta rozmowe nie chce podawac szczegòlow ale wyczytalam ròwniez ze jezeli dostane sie w Warszawie zostane zaproszona na 7-dniowy kurs w jednym z kurortow, jednak nawet to nie gwarantuje, ze otrzymam umowe o prace...Nie wiem co o tym sadzic i czy nie jest to zwykle naciaganie! Koszt wyjazdu do Warszawy to okolo 400zl, pozniej ewentualnie do Wenecji wiec tez sa to niemale koszta...Nie wiem co robic, za 3 dni powinnam jechac do Warszawy wiec ponownie prosze o rade osoby, ktore kiedykolwiek mialy z nimi doczynienia lub slyszaly cokolwiek.
podaje link do oferty http://www.dwup.pl/eures/?id=3642
Pozdrawiam

»

Życie, praca, nauka