Gdzie w PIZIE??

Temat przeniesiony do archwium.
Moi mili. W kwietniu jadę z moim lubym na tydzień do Pizy. Szukamy jakiegoś przyzwoitego noclegu w przyzwoitej cenie. Liczę na pomoc z waszej strony ;).

b.
Słuchajcie nie wierzę, że nikt nigdy nie nocował w Pizie bądź nie ma namiaru na jakiś tani hostel. Zapewne żyjąc we Włoszech i znając włoski łatwiej Wam jest coś polecić aniżeli mi szukać czegoś przez polskie strony oferujące noclegi we Włoszech z milionową prowizją.
Bo wiesz, to jest tak, ze jak jest okazja, zeby z kogos poszydzic, to sie sepy zleca o kazdej porze dnia i nocy...

Jezeli tanie noclegi, to hostele-najtaniej oczywiscie sale wieloosobowe.
Portal hostelbookers jako jeden z nielicznych nie pobiera ZADNYCH oplat za rezerwacje.

Chcecie siedziec tydzien w Pizie? To miasto jest nudne, a momentami naprawde brzydkie-szczegolnie w okolicy Krzywej Wiezy.

Jezeli ktos ma przesiadke w Pizie, gdzie musi spedzic noc, rozwiazaniem moze byc spedzenie tej nocy na lotniskowym trawniku wraz z innymi oczekujacymi- male bardzo przyjemne lotnisko... :)
Ja bym ci chetnie pomogla ale nie wiem czego dokladnie szukasz co to znaczy dla ciebie przyzwoita cena i przyzwoity nocleg. Ja w samej Pizie nigdy nie nocowalam tylko w okolicy i zazwyczaj w takich miejscach ze trzeba miec auto zeby sie moc tam dostac.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka