Parolacce,,offesa,,,aiutate

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 40
poprzednia |
Napisalam jednej grubej glupiej wloszce co chodzi za mna ponad rok i wyzywa nawet miedzy ludzmi od k,,,,,(po polsku sie nauczyla) polacca di merdA,itd tylko dlatego ze jest zazdrosna,,,,,,napisalam PORCA MAIALA na jej zdjeciu i wetknelam pod wycieraczke samochodu,,los chcial ze kamera byla na budynku ,,,,babka juz byla na policji investigare kto to zrobil i denunciarmi!! ktos mi moze powiedziec czy cos mi grozi? porca maiala to takie obrazliwe ze bede jej placic moralne ? wdepnelam w niezla merde ale juz wytrzymac nie moglam ,,aiutooooooo boze co za narod
nie podpada (raczej) pod sprawe karna.
Szkoda, ze jej nie oskarzylas o przesladowanie ("stalking") i o to samo, czyli obrazanie. Moze sprobuj.
moze zrobic denucie...moga to wziac przed giudice di pace..ten nic ci nie zrobi..ale slono policza ci koszta sadowe..cos ok 400/500..ale babie jest potrzebny adwokata..ciekawe czy bedzie chciala az tak ciagnac sprwe zeby placic adwokatowi..Krotko mowiac sprowokowala cie...dalas sie wmanewrowac pogadaj z nia..jest szansa wyciagnac/odwolac ta denuncie..musicie isc razem we 2 tam gdzie byla zgloszona. WE DWIE!!...poszukaj jakiegos znajomego..osobe znajoma i jej i tobie..niech bedzie pomiedzy wami mediatorem..ty juz bez swiadkow nic do niej nie mow..cazz.... i nagrywaj na telefon jej wrzaski ..i w przyszlosci niech kazdy z rodakow mysli ze wszedzie sa kamery..jakbyscie wloskich spraw kryminalanych wwe wloskiej TV nie sledzili!!o naiwnosci ludzka!!! ..kamery to jeden z glownych dowodow dla policji/carabin.....siegaja po niego w pierszej kolejnosci Mozliwe ze baba specjalnie zaparkowala pod kamera..by cie ..wkrecic:D. Glowa do gory bedzie dobrze..w razie czego rozloza ci na raty..ale za glupote sie placic!!!!! PS Wlosi wprost lubuja sie w skladaniu denunci...zastanawiam sie czemu?..byc moze to okazja by zapoznac jakiegos ladnego carabina?..ahahahahaha..i pojsc z nim na kawe.....PS.2..chca poczuc sie wazni..przez chwile...kosztry ponosi panstwo i to duze.. na takich pieniaczy
powinnas szybko zrobic kontrodenuncie..atak najlepsza forma obrony...strzel jej gola :D..jak cchesz to sie na privie zgadamy ..muszisz miec twarde argumenty..Ota ma racje
ja juz jej zrobilam denuncie 4 miesiace temu,,sledzila mnie spychala samochodem,,,,zablokowalam ja pod moimi drzwiami,,,policja spisala i kazala czekac,,,nic takiego sie nie wydarzylo w tym czasie wiec dalam spokoj i nie donosilam na nia wiecej,,,po co mi "casini",mam film 17 minutowy jak ona wtarga do mojego samochodu od strony pasazera i wyzywa ze polacca,puttana bla blaa ,pozniej bylo szarpanie,ale juz minely 3 miesiace i ona mi sie w twarz smieje teraz ze moge sobie w d,,,wsadzic ten film i tak prowokowala mnie ostatnie dni ah cholera myslalam ze lepiej zrobic taka stronzate zeby ja podwkurzyc niz dac jej odrazu w zeby,,,mylilam sie ,,PORCA maiala ehhhhh
ahhh i moja znajoma wloszka (sarda) otrzymywala od tej baby smsy ze terrona jest i ze z extracomunitari sie przyjazni (tzn ze mna polka) czyli jest handicap i jej cala rodzina !!!! nie chciala isc na policje ta moja znajoma bo po co tak samo jak ja nie potrzebne jej nerwy ale poczula sie strasznie obrazona ,,,,,nie wiem czy wchodzic w to ,,donosic na nia,,,znowu byla na miescie i z samochodu fuck you pokazala i z usmiechem odjechala,,,,
wWloszka powuinna sie zmitygowac jak sie zoreientuje ze zrobilas jej denucie o stalking/jest o tym na forum..wpisz slowko wnasza wyszukiwarke to ci glownie me wpisy wyskocza..:D..bedzie potem latwiej o wycofanie przez nai denunci jak sobie z mediatorem w postaci znajomego.../bo isynieja tez zawodowi mediatorzy/we dwie porozmwiacie bo obraza ofessa osoby ..jest raktowan atak jak wyzej ci pisalam zas stalkin g to juz sad tym sie zamuje to powazne przestepstwo..wiec zaskoczysz babe..rozumiesz ?..klin klinem..ahahaha...I potem to ona bedzie chciala zebys to ty wycofala denuncie..wiec najpierw wycofajcie twoja/pojdzieciwe we dwie grzecznie / ..a potem ty badz cwana /obiecaj jej ze wycofasz swoja o stalking./..ale tylko jej obiecaj...ja bym ci doradzala 'zmiane powitrza na inne'... z ta baba beda stale klopoty..taka 'rasa' ,ten typ tak ma.. W kazdym razie dolalas oliwy do ognia tą fotką..heheheh...
troche literowek jest ..sorry
Reni..tylko nie mow na fiolecie ze z wloska baba nie dasz sobie rady!Dasz rade...tylko historie o stalkingu trzeba ciut 'rozbudowac'!..apotem trzymac faktow i juz.swiadkow musisz miec..NIC ONNEGO tylko swiadkow..zywych..szkoda ze peruki nie zalozylas jak szlas z ta fotka ..hehehee podoba mi sie twa historia...smiac mi sie chceze hej...Tylko badz zdecydowana!
NIC INNEGO..mialo byc....twoi zywi swidakowie kontro swiadek kamera uliczna :D
dzwonil znajomy co gadal z jej mezem pol godziny temu,,,juz wiedza ze to ja ,,nagranie ogladali,,,widac bylo samochod itd,,,wiec jutro jak chce zlozy na mnie doniesienie nawet jesli nie moga powiedziec jej ze to ja (privacy) ,,ona wie ze to ja wiec pojdzie,,,a ja co teraz jak glupia na policje pojde z moim filmem zrobionym 5 miesiecy temu?
nie..pojdziesz i powiesz o NEKANIU..... stalking oznacza nekanie kogos!
On idzie jutro?..w sobote???Ty tez idz godzine wczesniej idz...IDZ!dam ci na privie moj telefon to ci powiem co masz mowic chcesz?mam kolezanke wloszke adwokatke,duzo sie od niej o wlskim prawie nauczylam..Tylko jest jedna sprawa w IT muszisz sie pytac ludzi czy beda ci swiadkowac..moga odmowic...to sie zdarza.
hmm..a nioslas ta fotke w rekawiczkach czy zostawilas tam odciski palcow?..ahahah..ja jakbym miala tam cos pisac wybralabym tekst bardziej hard..stronza troia.. Zamiast fotki..trzeba bylo kluczykami po lakierku przejechac..ze niby blisko przechodzisz..no nie wiesz jak to sie robi w PL?..ahahah.. to kamerze trudniej uchwycic i trwa 2 sekundy..bluza dresowa poduszka na brzuch kaptur..rece wkieszniach..zmieniasz chod..np powloczysz noga...2 sek i juz!!..' zemsta jest slodka' i nikt ci nic nie udowodni..Prawie jak w filmie o Jasiu Fasoli ahahahah....
Ach, przypomina mi sie sytuacja, kiedy miarka sie przebrala i ze wscieklosci wymazalam JEMU wejscia do sklepu psimi gowienkami i moim, ktore smierdzialo najbardziej...na szczescie kamer nie bylo... tylko jakis facet akurat o 3 nad ranem wchodzil do klatki i widzial jak pisze cos na murze, ale nic nie powiedzial...
dziewczyny!..litosci....pekam ze smiechu :D
..jajkami z daleka obrzucic!..ahahahaha
Sette, nie rozumiem z czego sie tu smiac???

Przeciez to rozpacz i wstyd, ze "cos takiego " reprezentuje nasz kraj we Wloszech.
Mowie o obu Paniach.
Cytat: slonce_poludnia
Sette, nie rozumiem z czego sie tu smiac???

Przeciez to rozpacz i wstyd, ze "cos takiego " reprezentuje nasz kraj we Wloszech.
Mowie o obu Paniach.

"Cos takiego" to sama jestes, "paniusiu wielka" a jezeli dla Ciebie to jest reprezentowanie, to "super" masz rozumienie spraw... Do niektorych , tak jak do Ciebie normalne slowa nie docieraja, wiec jak do glupa nie dociera, to sie w inny sposob zalatwia sprawy!
Jasne.
Oto w w jaki sposob zalatwia sprawy marshmallow:

Cytat: marshmallow
Ach, przypomina mi sie sytuacja, kiedy miarka sie przebrala i ze wscieklosci wymazalam JEMU wejscia do sklepu psimi gowienkami i moim, ktore smierdzialo najbardziej...na szczescie kamer nie bylo... tylko jakis facet akurat o 3 nad ranem wchodzil do klatki i widzial jak pisze cos na murze, ale nic nie powiedzial...

Dla mnie to sie nie miesci w zadnych standartach.
Juz zawsze bedziesz mi sie kojarzyla z dziewczyna, ktora rozmazuje odchody po drzwiach.
Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie to obrzydliwe.
Standardach sie pisze...
Moge Ci sie kojarzyc nawet z samym gownem, wisi mi to...
Ja, skurwieli, ktorzy przechodza przez zycie klamiac i uwazajac kobiety, ktore wykorzystuja, za dziwki, traktuje tak, jak na to zasluguja...
A to, ze pokaze swoja frustracje, to i tak nie przebije juz i tak zrobionej reklamy przez naszych rodakow...
Masz racje, standardach. Wiedzialam, ze uwaznie przeanalizujesz moj wpis:)

Pamietaj, ze jest wiele innych sposobow na rozliczenie sie z eks, ktory Cie skrzywdzil.
Sposob, ktore sprawia, ze bedzie zalowal, ze zle Cie potraktowal, a Ty nie stracisz przy tym godnosci.
To nie byl moj eks... moj eks kolega raczej...
Nie uwazam, zebym stracila godnosc uzywajac czegos, w czym babram sie codziennie w lazience...wieksza godnosc mi zabral, kiedy wystrychnal na dudka moje uczucia...
Nie mam zamiaru w obliczu cwaniactwa i rzucania slow na wiatr byc zawsze mila, cicha i bezwonna... Zapamieta to na cale zycie i nastepnym razem zanim mu sie zbierze na wyznania, moze dluzej pomysli...
Niewykluczone, ze jeszcze przyczolga sie do mnie... "o ci penso io" juz bylo, pozostaje jeszcze"o ci pensa il Nostro Signore..."
Przeczytalam caly watek jak to wloszka wyzywa polke od miesiecy i nie wiem z jakiego powodu. Ktos mi moze napisac powod dlaczego ta wloszka tak ja wyzywa ? Znam mnostwo wloszek , wszystkie bez wyjatku glupie jak barany i jedyne wytlumaczenie tej sytuacji jakie mi przychodzi na mysl to takie ze ta polka zabrala meza wloszce ! jedyna sytuacja kiedy wloszka diventa pazza to wtedu kiedy straniera zabierze meza wloszce . Mialam kolezanke ktora odbila meza wloszce , wloszka walczyla o niego 5 lat ! codziennie cos nowego wymyslala , w koncu podala polke do sadu za danni morali ,przynosila do sadu zaswiadczenia jak to przez polke co jej meza ukradla stracila urode , prace , nerwy , zdrowie ..itp itd.. po 2 latach zapadl wyrok -7 .000 euro za straty moralne !!. Polka zaplacila kase (zreszta i tak byly to pieniadze jej narzeczonego , ex meza wloszki) zaplacila i wyprowadzila sie z wlochem na drugi koniec italii ze strachu ze znowu cos nowego wymysli. Dlatego uwazam ze wloszki sa pojeb**e jak im zabieramy mezow!!
Gdy sie miarka przebierze, to sie nie trzeba potem dziwic... wszystko ma swoje granice.....
Cytat: marshmallow

Świetny pomysł. Uśmiałam się

Ja, skurwieli, ktorzy przechodza przez zycie klamiac i uwazajac kobiety, ktore wykorzystuja, za dziwki, traktuje tak, jak na to zasluguja...

tak z ciekawosci: co robia ci panowie, ze zasluzyli sobie na taka opinie?
Cytat: mua-mua

Pytasz o szczegoly? Tych Ci nie podam, bo to nie jest odpowiedni portal na az tak osobiste zwierzenia...
Maria Celeste..masz racje wIt jest charkterystyczn cechas dotyczaca i kobiet i mezczyn..UWAZANIE SIE ZAPOSIDACZA drugiej osoby na wlasnosc i trktowanie meza czy zony..rowniez konkubiny jak swoja WLASNOSC..stad potem biora sie rozne historie..znam Wloszke ktora oskarzyla meza/na rozprawie o o separacje/ ponizanie jej bo chodzi do miejsc z kochanka/resturacji,barowi do znajomych/ w ktorych to maz wczesniej bywal z nia..i jest rozpoznawany jako JEJ maz a to ze bywa tam z kochanka/straniera/ to PONIZENIE dla niej //skonczylo sie to potem rozwodem/ No, to sa po prostu WLOCHY!!!! :D i jest tu multum innych bezsenswnych rzeczy ,ktore nie maja miejsca w naszej PL :D
Cytat: mua-mua

odpowiem ci ja..posluchaj piosenki Patty Pravo : La Bambola...jestem pewna ,ze to miala na mysli Marsh to o czym jest mowa w tej piosence :D
Tu mi fai girar
tu mi fai girar
come fossi una bambola
poi mi butti giù
poi mi butti giù
come fossi una bambola
Non ti accorgi quando piango
quando sono triste e stanca tu
pensi solo per te

No ragazzo no
No ragazzo no
del mio amore non ridere