Czy ktoś nie kupił by auta w Itali i zajechchał do polski na kołach ?

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś nie kupił by auta w Itali i zajechchał do polski ?
np ja ci kupie... tylko wyslij mi kase, duzo kasy, duuuzo kasy..mam podac numer konta? A ile chcesz i wyslac kasy?..od razu zgory zacala fatyge za droge za szukanie za me sniadania i kolacje w czasie szukania ci auta..no i za fryzjera zebym ladnie wygladala przy zakupie ci auta..na manicure pedicure tez chce..no i 1 noc hotelu po drodze do kraju tez wchodzi w rachube.. tyle km drogi to musze wypoczac i prysznic wziac ...podaj rocznik color wymagania..ja ci kupie tylko wyslij mi kase
Mamma mia , czy mamona jest dla Ciebie najwarzniejsza -miała byś we mnie dozgonnego wiernego
przyjaciela.Wy w tej ITALII szukacie tylko tylko kasy, kochliwych włochów, wienych egipcjaninów.
PIENIĄDZE NIE SĄ NAWAŻNIEJSZE.My musimy sobie pomagać- kapitał śćiągać do Polski.
Wystarczy wbic ma wyszukiwarke'auta z Wloch',aby moc uzyskac kontakt z osobami,ktorzy sie tym zajmuja....ja osobiscie znam trzech chlopakow dzialajacych w tym interesie....poszukaj w regione Malopolska,a zobaczysz,ze nie jest to wcale trudne.....Dobranoc!!!!
Cytat: puszkit
Wy w tej ITALII szukacie tylko kasy, kochliwych włochów, wienych egipcjaninów.

My szukamy kogos, kto nie robi bledow ortograficznych....
nie zrozumiales mej ironii ...Myslisz ze ktos jest tak glupi ze ze swojej kasy kupi ci samochod poniesie wydatki a ty dopiero w kraju mu dasz kase jak ci juz pod nos podwiezie samochod?..nie rozumiem cie..jakis zlom ci wcisna..pamietaj panskie oko konia tuczy !skad ci przyszlo do glowy zalozyc taki temat??..z lenistwa?..z ignorancji?..z naiwnosci?..podkladasz sie sam do przekretu finansowego , fiolet fioletem ale od takich tematow sa profesjonalne strony jak pisze Mia

Zależy w jakim kontekście?
Ty tez popełniasz sporo błędów ...
Jak ta "blonynka ,która chciała mieć piękne dziecko ze starym bogatym facetem"
Dzięki Mia przynajmiej się dowiedziałem ile taka usługa kosztuje- na tej stronie jest sporo tego.
Zciagniecie auta z wloch nie kosztuje duzo , wyrejestrowujesz auta cos okolo 50 euro ,tablice kartonowe okolo 35 euro gorzej z ubezpieczeniem ,ale ja na tablice papierowe kupilam ubezpieczenie w polsce .....powodzenia
ściągniecie!..przez ś!
cavolo..nie rozumiem co to znaczy: miec wiernego egipcjanina..ktos wie?..o wiernym eunuchu slyszalam.. ale o egipcjaninie nie..nic mi sie nie kojarzy...Skad sie wzial tu egipcjanin?
:)
cavolo bianco - nie ma wiernych eunuchów jeśli są to bez jezyka...
przestrzegam przed autami z wloch :) o tablice tymczasowe w motorizzazione w pavi pani powiedziala, ze w teorii sa ale od miesiaca nie moga ich wyrabiac bo nie doslali im odp. papierow do ich druku, pozniej dodala, ze nawet gdyby byly to czas oczekiwania srednio 5 dni, wiec ludzie biora tablice tymczasowe niemieckie (zolte) tylko, ze kretyny wlochy ich nie uznajac lamiac przy tym prawo unijne: Komunikat interpretacyjny Komisji w sprawie procedur rejestracji pojazdów silnikowych pochodzących z innego państwa członkowskiego art. 4.2 dla niedowiarkow ESTREMI
Autorità: Cassazione civile sez. II
Data: 10 giugno 2010
Numero: n. 13990
oryginal moge przeslac jak ktos chce, jest to protokul z rozprawy o kasacje gdzie wlochy przegraly!!!! a dalej cwaniaczki wyludzaja kase za mandaty a jak ktos nie zna prawa wloskiego to zaplaci z mysla pozniejszego odwolania sie a tu dupa bo jak zaplacisz mandat we wloszech to kay juz NIGDY nie oddadza !!!!
noo..masz racje..szybciej Unia sie rozleci niz Wlochy dostosuja swe wewnetrzne prawo do unijnego..bo po co?..Unia sie rozpada..po kawaleczku..a madaty sie wypisuje i ludzie placa..kaska leci..kazde grabie grabia do siebie..niby dlaczego mieli rezygnowac z naiwnosci ludzkiej?? :D
co do zakupu..to radze pozekac kilka mies ..w ciagu nastepnych 5...6 mies Polska musi zmienic prawo dostosowac sie do unijnego i koszt sciagniecia samochodu z Wloch bedzie duzo nizszy niz obecnie..wpadlo mi to info w oko w marcu, poczkajacie wiec do wrzesnia
wyszlo mi po czesku..poczkajcie..mialo byc poczekajcie..scusa
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka