W tym momencie zastanawiam się nad dwoma rozwiązaniami. Jeśli będę miał szczęście i w Polsce uznają moje 3 lata technium jako rok lub dwa liceum to po 1/2 latach zdam maturę. Zależy mi jednak naprawdę żeby to był tylko jeden "ostry" rok więc może lepiej wydłubać kase na te czesne w prywatnej szkole na dwa semestry eskternistycznie. Nie wiem jak lepiej. Do tego dochodzi problem że jak napisałem już chyba nie mam wszystkich dokumentów, żeby zrobić legalizacje świadectwa musze pół Włoch przejechać i potem jeszcze czekać aż mi odeślą, a musi to nastąpić przed wakacjami zanim zamkną szkoły, ponadto jeśli zabookuje lot a na czas nie będę miał wszystkiego.. sami rozumiecie.
Jeszcze jedno pytanie czy nie wiecie czy po różnych kursach przyśpieszonych jakie one są, zdaje się "normalną" maturę nic nie rożniącą sie od takiej jak po zwykłym dziennym 3 letnim LO, również na poziomach rozszerzonych poszczególnych przemiotów? DZIĘKI
---
Tak spoko możecie liczyć że jak już sie z tym rozprawie to napiszę co wskórałem itd.
edytowany przez Eladril: 23 maj 2012