Biustonosz ..wazna rzecz:D

Temat przeniesiony do archwium.
wczesniej byl temat o rozmiarze biustonoszy w It http://www.wloski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/192299 zostal archiwizowany...zas 2 Polki 'stanikowe stylistki' robią we Włoszech stanikową rewolucję ma ktos ochote na wizyte u nich via Marconi w Rzymie? http://polonia.wp.pl/title,Dwie-Polki-robia-we-Wloszech-stanikowa-rewolucje,wid,14683653,wiadomosc.html
Kilka miesięcy temu nieopodal Koloseum, na via Labicana 100, powstał nowy, polski salon piękności Halo SPA, w którym oprócz klasycznych zabiegów na ciało można skorzystać z kolejnej już groty soli.http://www.naszswiat.net/y-we-woszech/nasze-sprawy/4872-najlepszy-sposob-na-urod-w-wiecznym-miecie-polski-salon-piknoci-.html ..."Podstawa to higiena
- Jeszcze przed otwarciem Halo Spa chciałam sprawdzić konkurencję i udałam się do kilku włoskich gabinetów. To, co zobaczyłam, przeraziło mnie – kontynuuje Stojecka - prawie we wszystkich salonach jest po prostu brudno, a do wykonywania zabiegów personel używa najtańszych i często niewiadomego pochodzenia kosmetyków. W Polsce jest to niedopuszczalne. Taki salon w kraju miałby krótką żywotność, ponieważ klienci tam są bardzo wymagający. W naszym salonie podstawą jest zachowanie odpowiedniej higieny i musi ona być widoczna – bo gdy klient zauważy brud to więcej do takiego salonu nie wróci...."
no prosze i jest dowod, ze Wlosi higiena nie grzesza
:) jest tak super miec jaja ze smierdza, stopy tez i giura dupa brudna...ahhhh, ale ladnie!
No mnie kiedys Wloszka zapytala ze zdziwieniem: ty myjesz wlosy codziennie???
A jak pilnowalam bachory to tez niewskazane bylo ich codzienne mycie...szescioletnia dziewczynka miala nieprana od kliku lat chuste, ktora ciagle mietosila i przykladala do buzi, zabroniono mi jej prac, bo mala wpadala w szal, ale po wielokrotnym tlumaczeniu, ze trzeba uprac i jej histeriach, wrzucilam te chuste do pralki, bo juz nie moglam zniesc tego smrodku...
Oczywiscie byla awantura...
buhahahaha..padlam...giura dupa......buhahahaha..pierwszorzedne okreslenie na .. odbyt :D
cazzo, l'ho scritto come lo pronuncio :D
dziura/ tak sie pisze tua giura :D
Cytat: SettediNove
buhahahaha..padlam...giura dupa......buhahahaha..pierwszorzedne okreslenie na .. odbyt :D

Tez mnie rozbawilo do bolu :-)
No to jak Was tak dupy bawia, to poczytajcie sobie takze o pierdzeniu...ale juz tak naukowo...

http://www.eioba.pl/a/2n6e/baki-w-pytaniach-i-odpowiedziach

Cytat: marshmallow
No to jak Was tak dupy bawia,

Mnie nie dupy bawia ...a tlumaczenie i przede wszystkim pisownia. ...ale jak nie zrozumialas wczesniej, co w tym bylo zabawnego ...watpie czy zrozumiesz teraz...
No widocznie nie mam takiego zasranego poczucia humoru, zeby mnie cos takiego rozbawilo. Do bolu???
Idz juz lepiej spac, infantylna dziewczyno, bo wzrasta moja niechec do rodakow... a pozniej sie dziwia, ze pisze rozne rzeczy...
Za bardzo sie pienisz, a Twoje wypowiedzi w roznych tematach naprawde nie wskazuja na to, abys miala dobre rozeznanie spraw, jestes banalna, czepiasz sie i bronisz nie tego, co trzeba... na moje oko jeszcze sie duzo na swoich bledach pouczysz...
oj nieladnie, nieladnie ....
Cytat: marshmallow
N bo wzrasta moja niechec do rodakow... a pozniej sie dziwia, ze pisze rozne rzeczy...

Nie jestes sobie w stanie wyobrazic jak wzrasta moja niechec do rodakow, jak czytam Twoje wypowiedzi ...a ze piszesz 'rozne rzeczy' ...to juz chyba nikt sie nie dziwi ...juz chyba wszyscy sobie wyrobili opinie o Tobie i watpie, ze jeszcze ktos sie dziwi...
..to dziala na zasadzie lustra..Marsh nie mozesz pisac o swojej niecheci do rodakow..piszesz tu u nas na fiolecie i wszyscy mamy cie odbierac ze jestes nam nieprzychylnie nastawiona???.tak mamy to zrozymiec????pomoz mi zrozumiec bo sie gubie...pastylki szczescia dla ciebie nie mamy!..chociaz jakby pomyslal to by znalazl!..istnieja takowe......Powinnas zaczac myslec poztywnie i nie przejmwac sie innymi..jak to zawyczaj Polacy robia..posluchaj ja mysle o Tobie pozytywnie,w kilku sprawach mysle ze cie rozumiem ..w kilku nie rozumiem.Owszem forum to sfogo... nasze sfogo..moje twoje jej ,ich Polakow wlochow...ale na milosc boska!..Jest lato jest cudnie ...wszyscy opaleni ,w dobrych humorach..per favore cara Marsh..per favore...miej litosc dla nas a dla siebie milosc .Pamietaj w Bibli pisze :kto kocha blizniego swego jak siebie samego.......Ale by pokochac blizniego muszisz zaczac kochac najpierw siebie..muszisz sie pokochac sama.!!!!!!
"BĘDZIESZ MIŁOWAŁ SWEGO BLIŹNIEGO JAK
SIEBIE SAMEGO"
Jezus powiedział do swoich uczniów: "Przykazanie nowe daję wam, abyście się wzajemnie miłowali, tak jak Ja was umiłowałem" . Marsh.. do dziela! Bog jest miloscia! Bog jest wTobie! Odkryj go! God bless you, tesoro!
amen
Czasami sobie mysle, ze pierdole te cala Biblie, jak mi przychodzi rozmawiac z pewnymi osobnikami... nawet Jezus rozwalal stoly w swiatyni w odpowiedzi na ludzka glupote... biorac pod uwage fakt, ze on w ogole istnial... a tak w ogole to za bardzo pacyfistyczna jest ta religia...
Dziekuje Sette, za lekcje i ze przypomnialas mi piekne slowa z mojej ulubionej Ksiegi, ale ja wlasnie traktuje innych jak siebie sama: jestem wymagajaca i nie zgadzam sie na glupote, PROSTE I LOGICZNE! Widzisz, jak mozna nie rozumiec pewnych spraw?
A wyzwiska wcale nie sprawiaja mi przyjemnosci, tylko wplywaja na moj stan umyslu bardzo zle. No ale jak ciagle tylko cos nie pasi, a to sprawdzanie faceta, a to zapytanie o slub dla pieniedzy, a to trzymanie cnoty do slubu, a to niezgoda na aborcje... Ktos lebski zauwazy, ze walcze w zyciu w slusznych sprawach: wiernosc, czystosc, altruizm, ochrona zycia i godnosci!!!
No ale zawsze znajda sie jakies pustaki ze skrzywionym rozeznaniem, ktore wiedza lepiej.

Moze Sette przypomnisz te slowa marysi za kazdym razem, kiedy przyjdzie jej ochota na docinki.. Marysia... osoba, ktora kreuje sie na dobroduszna, slodziutka, broniaca wszystkich ucisnionych, majaca dobre zdanie nawet o najgorszych i takich co robia niechlubna reklame za granicami, a tymczasem jest zlozliwa menda, ktorej sprawia przyjemnosc wywlekanie starych spraw i udowadnianie niektorym jacy to sa glupi, bo zadali sie z arabem, albo np. daje jej satyfakcje unoszenie sie jakas glupia duma w rozmowach o realiach wloskich, polskich i irlandzkich, no bo przeciez tylko ona zna te realia perfekcyjnie, a ci co studiuja geografie nie maja prawa miec racji... Jakby to byly sprawy jakiejs wielkiej wagi.

Marysiu, popracuj nad ta Twoja niezdrowa ciekawoscia-a raczej wscibstwem i zlosliwoscia, bo raz, ze Ci zycie zatruwaja, to i wystawiaja Cie na smiesznosc. Mnie naprawde nie obchodzi, czy Ty chcialas isc na to piwo czy nie, to jest dla mnie nieistotne, moim zdaniem w tamtym momencie, nie znajac moich pogladow i bedac krotko w Italii po prostu oferta nie byla ironia... teraz natomiast Twoje pokretne wyjasnienia nie sa mi absolutnie potrzebne.

A co do humoru na forum, to zdecydowanie bardziej smieszy mnie ten forumisty nowej ( bez urazy, wielkiej litery uzywam, jezeli osoba ma tak w nicku) niz zeby mialo mnie AZ DO BOLU bawic czytanie o dupie, nawet jesli bylo to zabawne... Ty naprawde marysiu masz zle wyczucie, bo ja pod Twoja wypowiedzia nie podpisalam sie zlosliwie...

Jeszcze jakies uwagi?
Temat przeniesiony do archwium.