Weekend kawalerski w Italii! TORINO:)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich, 22 lipca wybieramy się wraz ze znajomymi do Włoch ponieważ chcemy urządzić koledze tzw weekend kawalerski:) Lecimy do Turynu a mieszkanie mamy zorganizowane w miejscowości pod Turynem (mieszka tam moja siostra w związku z tym nie ma problemu z noclegami). Nie bardzo jednak wiem co moglibyśmy robić i tu prośba do wszystkich o jakieś propozycje:) Wstępny plan mamy taki:
20.07 Piątek - przylot do domku i uderzamy na imprezkę do Turynu (ale jaką? gdzie jest fajnie nie wiemy, może ktoś pomoże)
21.07 Sobota - jedziemy nad morze liguryjskie (mamy samochód), ale też nie wiemy do jakiego miasteczka, gdzie są ładne plaże
22.07 Niedziela- wyjazd w góry, tylko gdzie dokładnie? ;(
23.07 poniedziałek powrót do polski
Myśleliśmy też żeby w Sobotę może zostać nad morzem i tam coś wynająć może jakiś hotel, hostel cokolwiek i odpuścić wyjazd w góry:)
Każda rada będzie mile widziana:) Z góry wielkie dzięki:)
Pozdrawiam
Żadnych propozycji? Ludzie pomóżcie:)
no faktycznie masz problem ,czlowieku my tu pracujemy .A ty wyjezdzaszz wieczorem kawalerskim .Ale z mojej strony zycze wam milego pobytu i zabawy .
google google..
piatek alkohol ..sobota alkohol i panny...niedziela alkohol..poniedzialek kac gigant i powrot do domu :D
leciec samolotem do Turynu??..hmm..na weekend kawlalerski tzn az dalekooooo zeby narzeczona nie widzila co bedzie przyszly pan mlody robil!..to logiczne ..ale niby po co az do It alkohol wcale tu nie tanszy..jakis night macie na oku???to dziewczyny tez chyba nie tansze niz w Pl..chyba ze jakies znajomosci z poprzednich wakacji macie...i te 'znajomosci' czekaja...by dostarczyc rozrywke..oczywiscie ja 'domniemywuje'...:D...bo kazdy wie nawet dziecko ze wieczor kawalerski do wóda i baby
sorry za literowki :D
sette tylko pytanie skad beda te panny,no bo na urodziwe Wloszki to raczej nie maja co liczyc....zwlaszcza po alkoholu...
Moze nie mozna liczyc na urodziwe wloszki ale sa tez przedstawicielki innych nacji a swoja droga slyszalam od moich kolego z pracy, ze oni jezdzili na takie kawalerskie wypady na Ibize albo do Formentera. A swoja droga co to za roznica z tego co wiem to chodzi o to by sie napic tak zeby nic nie pamietac, wiec nie lepiej wybrac bar kolo domu.
Hej, jesli chodzi o Torino to na wieczorny wypad polecem Cacao i Life w Parku Valentino ( do life najlepiej zarezerwowac stolik i sie odpowiednio ubrac - selekcja dosc spora) Jesli chcecie zwiedzac tez moge cos podpowiedziec - daj znac na [email] jesli chcesz wiecej info. Ciao!
No w końcu jakieś konkrety:) Dzięki 89kika zaraz się odezwe na priv
http://festa-di-addio-al-nubilato-e-celibato-esclusivi.myblog.it/tag/ristoranti%20per%20nubilato
Temat przeniesiony do archwium.