praca

Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna
znalazlam Nwy Swiat ,jest napisane jak byk ze dzien patrone cita ,nalezy sie wolne .Tak wiec niech nie pogrywaja .Boze dlaczego o wszystko trzeba sie upominac co sie nalezy , jak psu miska .Ja daje z sibie naprawde wiele aby moj staruszek byl czysty ,zadbany i w dobrej kondycji psychicznej a w zamian , jego dzieci kreuja problemy .Za bardzo emocjonalnie traktuje moja prace ,a przeciez do cholery tylko moja psychika na tym cierpi .Musze popracowac nad soba i zdecydowanie to zmienic .Lekarze czy pielegniarki tez nie moga ubolewac nad kazdym pacjentem ,bo nie byliby w stanie normalnie egzystowc poza praca .pozdrawiam wszystkie badante i forumowiczki .
..dystans..
wiecej dystansu..
bo sie wypalisz..
jak ta sigaretta co ja stale palisz..
i zostanie bezuzyteczny filtr..
a lepszy do emocji bylby piekny slodki flirt:D
kontakt wzrokowy ,dotyk,muzyka//
lisciki wierszyki draznienie mile..
i mruczenie..mruczenie.. ti voglio un sacco di bene :D
literowka ..mialo byc :od emocji..
tą szybka improwizacja chcialam ci poprawic nastroj Basiu..milego popoludnia:D
.

a lepszy do emocji bylby piekny slodki flirt:D
kontakt wzrokowy ,dotyk,muzyka//
lisciki wierszyki draznienie mile..
i mruczenie..mruczenie.. ti voglio un sacco di bene :oj tak przydalo by sie ,troche cieplych slow .Nawet chocby mialy okazac sie klamstwem ,ok wieczorem wykonam jeden telefon hahaha,
i poprawilas jak zawsze mozna na Ciebie liczyc,tak mysle ze urodzilas sie pod szczesliwa gwiazda .Bo ladna ,inteligentna ,blyskotliwa z poczuciem chumoru ,same zalety .Takich jak Ty wlasnie to w naszym kraju potrzeba ,smutne ze mlodzi ludzie Tobie podobni ,swoja wiedze wykorzystuja poza naszym krajem .Pocieszeniem jest fakt ze przynosicie chlube ojczyznie
ale uderzylam w nuty patriotyczne ,ale to prawda .
:D..humor zawsze jest potrzeby..to bardzo wazna cecha u czlowieka..poczucie humoru i umiejetnosc smiana z samego siebie//
.....Poczucie humoru ma związek z inteligencją. Im ktoś ma większy iloraz inteligencji - zazwyczaj tym jest większe jego poczucie humoru..... http://www.sciaga.pl/tekst/8[tel]poczucie_humoru
ciekawe ,musimy zerknac na ten link ,moze sobie podwyzsze iloraz inteligencji hehe...........
Witam, może jest tu ktoś z firenze lub okolic, kto mógł by mi pomóc w znalezieniu pracy na sprzątanie lub baby sitter, byla bym bardzo wdzieczna
http://praca.wp.pl/title,Praca-we-Wloszech-kogo-szukaja,wid,14892808,wiadomosc-zagranica.html byc moze komus kto zna choc troche jezyk niemiecki ,ten link okaze sie pomocny w znalezieniu pracy .
Witam mieszkam w Turynie od roku. Szukam i szukam tej pracy ale znalezc nie mozna.. Wiec zmusilam sie do napisania na forum.. Moze ma ktos jakies rozsadne oferty, a moze zna kogos kto moglby mi pomoc w znalezieniu. Nawet nie mam pojecia w jakiej branzy mam szukac. Powiem tylko, mam 20 lat. Mowie po wlosku, angielsku i poczatkujacy hiszpanski.. Wszystkim z gory dziekuje za pomoc.
jedz do Angli,Niemiec.. do Hiszpani nie radze bo tam jest 50%bezrobocie..jedz tam gdzie jest praca i gdzie zarobki sa wyzsze.Wlochy cofnely sie o 30 lat do tylu...i nie poprawi tu sie zbyt szybko
Juz nie chodzi o znajomosc jezykow,szukaja ludzi z doswiadczeniem zawodowym..takich, ktorzy cos juz potrafia..wpisz sobie w CV ze jestes bardzo pracowity i lojalny wobec pracodawcy
Corsi gratuiti per disoccupati 2012/2[tel]http://www.comune.torino.it/infogio/ric/2012/pub20771.htm
jedź ty skoro tak tu żle a nie wyganiasz innych. Nareszcie by na forum odetchnięto z ulgą. DZiewczyna nie pyta o pracę w innym kraju tylko w Turynie jakbyś nie zauważyła analfabetko.Chcesz pomagać to masz okazję. Maltretowana kobieta w Trento pilnie potrzebuje pomocy ....jakoś zakończyłaś udzielanie się w jej wątku gdy dowiedziałaś się że ona też z Trento..a taka życzliwa byłaś jej..taka pomocna...hahhahaha..żałosneeee
edytowany przez Margo49: 27 wrz 2012
najbardziej sa poszukiwane w IT osoby z wyksztalceniem medycznym,jak pielegniarki i pielgniarze,również profesorowie, wykładowcy uniwersyteccy i naukowcy oraz tłumacze. Poszukiwani sa budowlancy: inzynierowie budownctwa i inzynierowie w przemysle chemicznym Sa wolne miejsca pracy w rzemiośle i w usługach, gdzie brakuje na przykład stolarzy, budowlańców,stolarze, monterow w różnych instalacji, ale także kucharzy, krawców i fryzjerki/erzy .Spróbuj zrobic kurs kucharski. Mozna zglosic sie do zbiorow owocow.:D
We Wloszech zarobki sa jednymi z najnizszych w EU
Oferty pracy www.lavoro.org; www.uplevel.it; www.jobonline.it; www.infojobs.it; www.mercurius.it, www.monster.it, www.catapulta.it, www.cliccalavoro.it, www.joblitz.com
Włochy: padł rekord bezrobocia wśród młodzieży

We Włoszech padł rekord bezrobocia wśród młodzieży w wieku od 15 do 24 lat. Według danych Instytutu Statystycznego Istat wskaźnik ten wynosi 36,2 procent i nigdy nie był tak wysoki.
http://forsal.pl/artykuly/629987,wlochy_padl_rekord_bezrobocia_wsrod_mlodziezy.html

http://forsal.pl/artykuly/629699,ranking_panstw_z_najwyzszym_i_najnizszym_bezrobociem_w_ue_maj_2012.html
Uwazam z to info powinno byc bardzo uzyteczne :D
Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka