urodziny

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie czy mogę podarować włoszce zestaw witamin w ładnym opakowaniu ..oczywiście jest to polski zestaw..to moja szefowa..ma dziś urodziny,a ja nic nie mam pod ręką,ani nie mam możliwości zrobienia innego zakupu..wiem,że w Polsce to normalne,ale tu taki prezent??
wg mnie mozesz..tylko zrob to rozesmiana..:D....ja raz podarowlam strszej pani..miala chyba ponad 70 lat ponczochy rozowe siatkowe samonosne...przyjela entuzjastycznie glosne smiechy i zarty byly caly wieczor...Byla niesamowicie zadowolona ze ktos jej podarowal tak fantastyczny prezent..oczywiscie wreczal go moj ropuch...temu to wszystko ujdzie:D..i powiem szczerze tak jak ty ...,ze nic innego nie mialam pod reka do ofiarowania..nic innego nowego zapakowanego ladnie...Za pozno sie dowidzialam ,ze Mimma ma urodziny i ze ja mam tez byc .Wieczor urodzinowy byl fantastyczny. Eksplozja poczucia humoru Nie ma to jak przebywac wsrod ludzi z dobrym poczuciem humoru..wiadomo od razu ze sa inteligentni....
DZIĘKUJĘ!
wg. mnie prezent dobry...jesli solenizantka zaakceptuje WYROB POLSKI...,kiedys tam poczestowalam znajome polskimi czekoladkami(pyszne!!!),sprobowaly raczej z grzecznosci...
..powiem ci szczerze ja dostaje w prezenicie witaminy od znajomych..jak raz rzeklam ze tu sa drogie i ze sciagam z kraju..to srednio w ciagu polrocza/zamiast kwiatow/ dostaje ze 4 opakow.wit C musujacej lub Supradyn...jedyny zestaw witamin, ktory to nie ZWIEKSZA apetytu..wszystkie inne zestawy zwiekszaja apetyt..hej
ESKA lukaj potem czy ci szefowa 'rozrasta' uhahahaha..
PS ja jestem stale na diecie hehehe :D

« 

Ogłoszenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia