Kto leci Poznan --> Rzym 18 lub 19 wrzesnia

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
mam pytanie dla formulowiczow.
Czy ktos przypadkiem bedzie lecial z Raynair lub Wizzair w przyszlym tygodniu z Poznania do Rzymu (18 lub 19 wrzesnia)?
Milalabym do przewiezienia z Poznania list z bardzo waznym dokumentem dla mnie. Wzamiam rekompensata w Euro lub transfer samochodem na terenie Rzymu, gdzie, kto potrzebuje.
Pozdrawaim
Barbara
No co Ty, chyba nikt normalny się na to nie zgodzi.
Przecież Cię nie zna, może to tak naprawdę będzie amfetamina w tej kopercie, a nie list i ktoś pójdzie siedzieć na 20 lat do więzienia.
tak.....od razu w niej bedzie 1kg amfetamina (glupoty czlowieku piszesz!!!)

kopeta bedzie otwarata a dokument widoczny (ktory wszyscy w Polsce bardzo dobrze znaja), nie mam nic do ukrycia
poprosutu potrzebuje go dostac od reki i jak najszybciej
Czesc, ja coprawdy nie lecę. Ale jesli to jest bardzo wazny dokument to zawsze mozesz go DHLem wyslac ( przesylka jest na nastepny dzien we Wloszech - sprawdzone dwukrotnie) koszta - 70- 80 euro - nie jest tanio ale pewnie i szybko.
Mi to też wydaje się logiczne - ważny dokument wysyła się kurierem, a nie prosi obce osoby o przewożenie. Czego ci ludzie ludzie nie wymyślą, żeby zaoszczędzić parę groszy...
A ja bym chętnie pomogła, gdybym miała taką możliwość... zawsze odczuwa sie wdzieczność jak sie pomyśli o tych wszystkich, którzy nawet bez pytania oferowali pomoc... u mnie wdzięczność nie ma krótkiej pamięci.
Pamietam inną sytuację, jak kiedyś musiałam sie naprosić moich rodaków na lotnisku, żeby mi przewiezli jakies dwa wieksze kosmetyki w bagażu rejestrowanym, bo chyba był to jeden z moich pierwszych lotów i nie wiedziałam, że sa takie ograniczenia co do podręcznego... wreszcie z łaską ktoś się zgodził-to też skłania do większego otwarcia się na potrzeby innych...
edytowany przez marshmallow: 14 wrz 2012
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka