Ach, coz za brzydkie slownictwo! Marysiu, a czyz to nie Ty wraz z innymi zarzucacie mi takowe, kiedy odpieram ataki na moja osobe? Z ta roznica, ze ja nigdy nie uzywam takich slow, kiedy ktos ma inne zdanie niz ja i wyraza to w sposob kulturalny czy zwroci uwage na jakis blad popelniony przeze mnie...(jesli takowe sa, to jedynie jakis ortograficzny), a na zasypywanie forum wymyslami na moj temat!
I tutaj wychodzi Twoja hipokryzja i prostactwo!
A te fochy i "zagnam" tez juz sa znane! Ty nie umiesz dyskutowac, tylko sie rzucac... inni nie moga wyrazic wyrobionego sobie zdania na Twoj temat lub nie tylko na Twoj, ale Ty mozesz sie wpieprzac w jakis temat ze swoja zawzieta natura, co? Przypominam, ze nie ja zaczelam, a Ty sie na mnie zaczailas i wiele razy probowalas mnie osmieszyc...tylko, ze Ci sie to nigdy nie udalo i nie uda z Twoja glupota! To Ty w koncu stwierdzilas, ze tutaj pisze sie rzeczy, ktore wychodza poza
Twoje granice zrozumienia, a nie poza granice logicznego rozumowania...
Ostatnio to juz mnie wyjatkowo poirytowalas, wiec tak jak powiedzialam: se tu mi pesti i piedi, io te li ripesto tre volte!
A mow sobie tym Twoim Wlochom, co chcesz, jak nie umiesz prawidlowo odebrac tego co sie tutaj pisze i zapamietaj sobie, ze jak ktos jest mily dla Ciebie, to bardzo czesto to jest wynik tylko i wylacznie nie wystepowania warunkow do wypowiedzenia prawdziwych mysli... mowie to, bo widac Twoje zagubienie w zyciu, Sierotko Marysiu...
Mam nadzieje, ze przynajmniej teraz czyny pojda za slowami, bo jak jednak zechcesz tu wrocic, to nie dziw sie pozniej, gdy ktos powie, ze masz zmienne nastroje i jedno mowisz, a co innego robisz!
Kostropaty, poprawna forma to 'po dwakroc'.
edytowany przez marshmallow: 10 lis 2012