Jako, ze jesteś Poleczka, nie dziwi takie wyciąganie wniosków. Tego ci u nas dostatek!
To, co masz przed oczami czytając moje wypowiedzi, widocznie pokrywa sie z tym, co zazwyczaj lubisz mieć przed oczami.
No cóż, ja bardzo lubię kompletne rzeczy i sytuacje, a ktoś inny ( z niskim progiem zadowolenia), takie
moje 'punkty zapalne' bedzie widział jako jad i efekt nieszczęśliwego wyru
chania. :-)
Do tego jeszcze z jakimś pajacem włoskim... a fuj! Stać mnie na wiele wiecej. Sieroty nie umiejace
nawet porządnie sie poruszać w rytm muzyki zostawiam Wam.
No i najważniejsze- ja nie z tych, co daja sie wyruchac bez poważnych obserwacji i deklaracji, wiec jedyna możliwość, ze jestem niewyruchana, a to jak wiadomo, jest bardzo prawdziwy wyznacznik
problemów psychicznych. :(
Przypomniał mi sie twój wątek o striscia notizia.
No ale kazdy ma swoje punkty zapalne i rozne definicje "zajmowania sie życiem innych i rozbieraniem go na czynniki pierwsze" :-)
W przeciwieństwie do uzytkowniczki, która z ciekawości obejrzala kilka filmikow, ja nawet chcąc zobaczyć o co chodzi, nie znalazłam motywacji i stwierdziłam, ze zrobię to, jak już kompletnie nie będę wiedziała, co ze sobą zrobić z nudów...
Alez nie musisz mi tlumaczyc ( tak jakbym byla na twoim poziomie), ze w tym waszym slubie chodzi o rzeczy, ktore ułatwiają życie.
Normalny człowiek, jak sie zakocha, to ma palące uczucie, aby jak najszybciej nastapil ten 'wyjatkowy
dzien'.
Nigdy nie rozumialam tych idiotycznych tekstów w stylu: 'ślub nie sprawi, ze będziemy sie kochać mocniej".... Co to w ogóle jest???
A to, ze on akurat na to naciska, niby z jednej strony dobrze o nim świadczy, ale z drugiej- wie, ze na taka zdobycz bez wygórowanych wymagan trzeba zarzucić sieć, bo jak nie, to pozostanie tylko walenie konia.
Wspierajacy na kazdym kroku i zaradny mówisz? :)
Szkoda, ze brakuje- umiejacy zaradzić...
Dwie osoby, ktore nie potrafią sobie poradzić z kilkuletnim brakiem pracy, to jest coś nie na miejscu.
Dajesz sie prowadzić komuś, kto sam niedomaga...
edytowany przez marsh: 25 mar 2014