Bagaz podreczny ryanair

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pewna watpliwosc. Czy moge zabrac perfum 30 ml w bagazu podrecznym? Nie chcialabym wiadomo zeby mi go zabrali bo kosztowal nie malo.
Mozesz :-)
Dziekuje:)
a chyba zmienili ze nie ma limitu 10 kg czy mi sie wydaje? bo torebke mozna miec dodatkowo, kiedys trzeba byla ja wkladac do podrecznego tak zeby byl tylko 1 podreczny nic wiecej.
sprawdz sobie w regulaminie przewoznika ,kazdy przewoznik udziela o sobie informacji na swojej specjalnej stronie warto korzystac z googli
http://www.ryanair.com/pl/warunki-dotyczace-podrozy/regulations-cabinbaggage/
Dzieki magistrato.A mleczko kosmetyczne i krem do opalania mi zabiora? To jest konsystencja kremowa a nie plynna wiec raczej nie powinni?
Cytat: MonikaBO30
Dzieki magistrato.A mleczko kosmetyczne i krem do opalania mi zabiora? To jest konsystencja kremowa a nie plynna wiec raczej nie powinni?

Niestesty nie powinni.
Mleczko i krem do opalania powyzej 100ml zabiora ...jak zauwaza;-) Nie zawsze wszystko znajda ...ale przynajmniej teoretycznie zabiora.

W tanich liniach lotniczych ...i nie tylko tanich, zasady dotyczacee bagazow sie bardzo czesto zmianiaja, wiec lepiej jak poczytasz bezposrednio na stronie.

Ja lecialam ostatnio, w czerwcu Ryanairem ...i wlasnie tak bylo: bagaz podreczny bez limitu wagi, ale limit wymiarow i dodatkowa torebka.
edytowany przez marysia2: 23 lip 2014
Dziekuje:) Wiesz nie wiedzialam,ze czasem przeocza:) Wiec moze mi sie uda;)
No i poszlo swietnie:) Mialam w podrecznym szampon, balsam do ciala, dwa kremy do oplania, olejek do wlosow, maleczko kosmetyczne i nic nie kazali wyrzucic:) Pewnie zalezy tez osob ktore kontroluja.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka