proszę przetłumaczyć

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

1-30 z 34
poprzednia |
co to naczy ???? Jeanine regividon minisiston;
mam jeszcze prozbe czy mozna jakoś dyskretnie sprawdzić do kogo nalerzy nr telefonu posiadam numer a niewiem do kogo nalerzy jest to dla mnie sprawa bardzo wazna od tego zalerzy wiele.
nazwy tabletek antykoncepcyjnych

należy, zależy :)

ten numer to w PL?
to włoski numer gośc mieszka we wloszech
interesowalo by mnie imie tego goscia ja nie znam wloskiego a zruznych powodow nie moge o to sam zapytac. to dla mnie bardzo wazne od tego wiele zalerzy. bardzo wiele.
jesli jest to nr tel stacjonarnego ,to jest wysoka mozliwosc na znalezienie nazwiska...a z komorka to nie wiem czy tak mozna
jeśli to nr tel. stacjonarnego, to spróbuj wpisać tutaj
http://www.paginebianche.it/execute.cgi?tr=106&cb=&tl=2&btt=0

ale wielu abonentów odmawia zamieszczenia swoich numerów w książkach telefonicznych, wiec może się nie udac
to jest komurka, najchetniej bym tam zadzwonil i zapytal ale nie wiem jak a podrugie zalerzy mi na dyskrecji sprawa dotyczczy bardzo bliskiej mi osoby i od tego zalerzy przyszlosc zupelnie niewiem co robić
co znaczy haisbagliato persona scuza sono. jezeli ktos zechcial by mi pomuc to mial bym osobista prozbe. zalerzy mi na tym bardzo.
pomyliłeś osobę przepraszam jestem
Z tego co zrozumiałam to chcesz sprawdzić dziewczynę,ale czy warto?Ona i tak zrobi co zechce.Co ci to da że będziesz wiedział że to jakiś italiano do niej dzwoni.Może lepiej warto się skupić na tym żeby ją odzyskać jeśli ci na niej zależy.
mniej wiecej tak.chodzi mi o imie tego goscia to mi wszystko powie
myslę ze ja odzyskalem kazdy inny postapil by inaczej na moim mejscu.
publicznie wolal bym o tym nie rozmawiac. hyba ze mi pomozesz.
Zdzisiu daj mi ten numer ,ja zadzwonie pogadam po wlosku, udam ,ze pomylilam numer spytam faceta o imie,pomoge ci biedaku ,wspolczuje ci twojej pisowni i tego ,ze przezywasz katusze zazdrosci,bo co to za dziewczyna nie warta ciebie ,nie dosc ze bierze nie po katolicku srodki antykoncepcyjne to jeszcze przyprawia ci esemesowo rogi z jakims Italiancem.Widze ,ze jestes powaznie myslacym mezczyzna, chce ci pomoc.Podaj numer
dzięki wielkie bede ci wdzięczny masz jakiegoś emajla czy podac tak publicznie
to mojemajl [email]
Daj tak bedzie szybciej,mam chec dzialnia,a poza tym juz 12 i wlosi ida jesc i potem niechetnie rozmawiiaja,jak sie do nich dzwoni to taki ci odpowiada :jem teraz i normalnie kazdy zaczyna cie przepraszac jak jakis przestraszony ,ze przeszkodzil we mszy swietej!
34[tel]
juz dzwonie
Ma na imie Rafaelle i nie byl zbyt rozmowny,jest z poludnia odgrywanym,byl w mieszkaniu,dzwieki wg,mnie byly domowe,glos mlody.
mialo byc mowil z akcentem wg, mnie odgrywanym bardziej niz naturalnym
dzięki stokroteczko będę ci bardzo wdzięczny jak moge się odwdzieczyć ?????
Ok Zdzichu i jak sie czujesz ,mysle ze wcale nie lepiej,gonitwa mysli...? no coz ja ide cos przekasic.trzymaj sie czlowieku.
Moze ja kiedys cie poprosze o zabawe w detektywa? wiesz on powiedzial ,ze wieczorem mozemy porozmawiac...mam tam jeszcze raz zadzwonic? a co bys chcial wiedziec?
moja droga chcial bym wiedzieć co laczy go z wiesia. czy nadal sie spotykają.i kiedy widzieli się ostatni raz.i czy ja kocha.
Czy ty Zdzichu przypadkiem nie krecisz? Cos mi intuicja podpowiada ,ze cos tu nie gra!!! Juz byly takie przypadki na tym forum, wiec stokrotka, przemysl to!
Wiesia jakie piekne imie,moja przyjaciolka choreograf teatralny ma to imie.Rowniez mij pierwszy chlopak tak sie nazywal,to imie jest mi bliskie...ok masz zalatwione .Wieczorem robimy druga czesc operacji pod kryptonimem SUD,poludnie
Aga spoko, z moja inteligencja,to mistrzostwo swiata..Jak cos obiecam to mur beton.Ostatnio jka nigdy dotad,pierwszy raz zaryzykowalam i zaczelam pracy Polakom szukac,mieszkania..udalo sie pomoglam ludziom,nawet mi chcieli dzialke odpalic,honorowa jestem ,nie biore.mam dobre serce,jak na dloni.
A jestes taka pewna ,ze ten Zdzich mowi prawde? A co jesli klamie? Moze to wcale nie jest jego dziewczyna?Wtedy moze sie okazac ,ze kogos bardzo skrzywdzilas. Wiec przemysl to
masz racje to moja zona.to nie dziewczyna.dowiedz sie os gdzie mieszka gdzie pracuje dzieki z gury
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia