Pomoc językowa tłumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Prosze o przetłumaczenie tekstu.
Czesc!
Właśnie straciłam pracę,jestem załamana. Nie chce mi się żyć! Co teraz będzie? Gdzie moje plany,obietnice...?Przepraszamz,ze zawracam Ci głowę,też masz swoje problemy.Ale musiałam sie komus wyżalic. Pozdrawiam gorąco.
Salve!
Ho appena perso un posto di lavoro, sono violate.
Non voglio vivere! Quello che ora è?
Dove miei piani, promesse ...? Ci scusiamo per disturbare, hanno anche loro problemi.
Ma Ho avuto lamentano qualcuno
Saluto calorosamente.

Ślicznie za błędy przepraszam - ale lepsza taka wersja niż żadna ...
Poprawka:
*hanno anche loro problemi.
tu anche hai problemi... bardziej i lepiej brzmi
Lepsza taka wersja niż żadna? No nie wiem... ;)

Oto poprawne tłumaczenie:

"Ciao!
Ho appena perso il lavoro, sono disperata. Non ho più voglia di vivere! Come faccio adesso? Tutti i miei progetti, tutte le promesse...? Scusa se ti rompo, sicuramente hai anche tu i tuoi problemi. Ma ho sentito il bisogno di sfogarmi con qualcuno. Un cordiale saluto."
>>Ho appena perso un posto di lavoro, sono violate.
>Quello che ora è?
Dove miei piani, promesse ...? Ci scusiamo per disturbare, hanno anche loro problemi.
Ma Ho avuto lamentano qualcuno<

Kalika, rozumiem, ze chciałaś pomoc, ale osobiście uważam, ze czasami lepiej się powstrzymać, by nie wyrządzić szkód. Twoje tłumaczenie jest nie tyle niepoprawne, co kompletnie niezrozumiale...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

Zostaw uwagę