proszę o pomoc zależy mi ten ostatni raz

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

prosze o przetłumaczenie:

Pisałeś że kiedy przyjadę pokażesz jak bardzo ci na mnie zależy i pokazałeś!!!
Wystarczyło powiedzieć jedno słowo i bym nawet nie przyjeżdzała.Nie rozumiem po co to ciągnąłeś ,po co pisałeś to wszystko.
Pamiętaj że nie wszystkie dziewczyny sa takie same.
Ja nie jestem włoszka dla mnie wystarczy jeden chłopak.Kiedy jestem z jednym lub zależy mi na kimś nie szukam drugiego.
Skrzywdziłeś mnie bardzo.Ale pomimo to chcę dla ciebie dobrze życzę ci dużo szczęścia i takiej dziewczyny która cie będzie kochała.
Chciałam żebyś wiedział może następnym razem pomyślisz za nim znowu dasz komuś nadzieję.
w trakcie oczekiwania na tlumaczenie zapraszamy do lektury i wnikliwej analizy http://www.wloski.ang.pl/www_italianseduction_it_rady_jak_poderwac_32438.html
Przykro mi.
Koleżanka sobie nie poczyta, bo po włosku tam wszystko jest...
natalia szkoda fatygi, skoro cie skrzywdzil, to lepiej juz nie pokazuj, ze jeszcze liczysz chociaz by na przeprosiny, to przykre, ale raczej ich nie otrzymasz, poza tym pokaz mu, ze sie szanujesz i okaz mu obojetnosc, przez to, ze jeszcze z nim koresondujesz w jakikolwiek sposob, dajesz mu tylko do zrozumienia, ze moze sie z ciebie smiac i triumfowac, no bo przeciez cie skrzywdzil...glowa do gory i daj sobie spokoj
poza tym nigdy nie jedz pierwsza do chlopaka, jezeli nie jestes pewna czy on napewno tego chce, mozesz sie tylko rozczarowac, jezeli chlopakowi naprawde bedzie na tobie zalezec, to znajdzie czas, zeby choc na weekend przyjechac do polski i sie z toba zobaczyc, w ogole co to znaczy, ze ty mialas przyjezdzac!!! jak chcial ci pokazac jak mu na tobei zalezy, to powinien w try miga kupic bilet i przyjechac choc by na jedne dzien!!!
Dzięki ale nie muszę już niczego czytać przekonałam się na ''własnej skórze'' jacy są włosi.Tam zarówno kobiety jak i męższczyźni są tacy sami.
DLa włoszki nie wystarczy jeden facet a dla faceta nie wystarczy jedna kobieta i oni mówią o tym otwarcie.
Zdradzają siebie na wzajem.Poprostu maja już to we krwi.
daj sobie spokoj, pozbieraj sie, a najlepiej pogadaj sobie z kims na skypie, z kimkolwiek, odgon mysli, a zobaczysz, jak szybko o nim zapomnisz, pozdrawiam i badz rozwazna na przyszlosc
o matko diddilina ..bo przyjdzie futerkowiec w koszulce pilkarskiej z numerem 13 i znowu bedzie zakladal Pudelka..:D
MEZCZYZNI...jacy mezczyzni jacy???? wlosi to wlosi, a nie mezczyzni... metr szecdziesiat to zaraz mezczyzna? :D to wloch...
diddlina1 wiesz masz rację, otworzyłaś mi oczy dziękuję!!!
Nie potrzebuję już tego tłumaczenia!
Dziękuję za dobre chęci jeśli ktoś to przetłumaczył lub nawet zaczął!
natalio wiele szczesliwych dziewczyn z tego forum moze cie przekonac, ze nie wszystkich nalezy wrzucac do jednego worka, tak jak i my nie wszystkie jestesmy takie jak nas niekiedy postrzegaja, poprostu szukaj dalej, a moze nawet chciej mniej a napewno poznasz tego porzadnego, bo gwarantuje ci, ze nie wszyscy tam sie zdradzaja, a poza tym po wielu doswiadczeniach mezczyzni sa znudzeni przelotnymi znajomosciami i potem szukaja tej jedynej, nie wszyscy sa stronzi i nie wszyscy sa stworzeni do ranienia...
no wiesz gaio moj ma 179... to juz chyba mezczyzna, czy jeszcze nie? o kurde bo zaczne miec kompleksy, cholera to nadal tylko wloch? to kiedy bedzie meczyzna? jak zbuduje dom, zasadzi drzewo i bedzie mial syna? czy nadal tez nie? mam watpliwosci
....'Dla włoszki nie wystarczy jeden facet a dla faceta nie wystarczy jedna kobieta' ..przeciez ja caly czas forsuje te teorie tu na forum... a wszyscy krzycza na mnie...o teraz to ja sie rozhasam.../Luźno sobie hasam po forum/.zobaczycie, ze wam udowodnie po praprzodkach...ze w genach to maja jedni a drudzy nie ..zajrzyjcie na wpis http://www.wloski.ang.pl/zdrada_17201.html /zdrada/ tam bede umieszczac... Natalija glowa do gory..kij mu w oko..wlochowi rzecz jasna..
gaio e tam, przestan stresowac forumowiczow!!!
ok ..ale chodzi mi o tolerancje i zrozumienie ze to ze zdradzamy nie jest nasza wina i nie jest to zalezne od nas...to wina naszych pra przodkow... i o to zeby dziewczyny nie nastawialy sie na Bog wie oe, ale aby wiedzialy troszeczke wiecej..,liznely jakies tam naukowej wiedzy..liznęly troszczke..wtedy pozniej tak nie boooli...ja nie jestem jakas nawiedzona...........mam tolerancyjne podejscie do zycia...uwazam, ze zycie w parze jest latwiejsze niz samemu..........................................bo czynsz dzielimy na polowe... :D
jeszcze troche poczytam to forum i chyba znienawidze wlochow ;] Jeszcze sie na "moim" nie przejechalam i moze akurat mam to szczescie, ze to ten jeden z normalnych... ale zaczynam panikowac, mimo ze narazie nic sie zlego nie dzieje ;) Teraz jak będe blisko niego zobaczymy na ile te jego wyznania milosne byly prawdziwe ;]
wyznanie milosne Wloch..to jest wyglaszane tylko dla jego wlasnego dobrego samopoczucia...wowczas on mysli o sobie zawsze lepiej..i po kazdym nowym wyznaniu..jego EGO rosnie i rosnie...sa niscy..niezawysocy..wiec sobie tak' rosną w srodku'..i dobrze im z tym..widzicie sms dawane do tlumaczen?..obiecuje taki ..obiecuje...rosnie mu ego i rosnie i szast prast...basta..poszedl rosnac gdzie indziej...nadął sie juz jak balon przy jednej Polce...teraz chce skosztowac innego 'smaku' swego poszerzania sie wzdluz i wszerz..sono grande..sono bravo...ot ,zwykly wloski balonik unoszacy sie na wietrze.. he he:D
Zacznijmy od tego, ze Ty go nawet jeszcze nie dobrze nie poznalas:D Pomieszkaj z nim rok/dwa, sprawdz jak sie zachowuje w trudnych momentach i kiedy sa problemy i dopiero wtedy bedziesz mogla cokolwiek powiedziec i to tez nie bedzie miarodajne, bo nie masz pojecia jak Twoj Wloch zachowuje sie kiedy nie ma Cie w poblizu;)
trala la la..marnowac 2 lata zycia? dla kogo? dla egoisty co dba tylko o swe ego..matki ich tak wychowuja...ze co by nie zrobili bedzie mu wybaczone..wloskie mamuski od malego im to do glowy wkladaja ,dla nich syneczek jest osmym cudem swiata...i pozniej jak chlop dorasta to nie rozumie ,ze jak przeskrobal ..to gdzie problem?..mamcia zawsze mowila, ze wybacza.. a ta kobieta nie chce mu wybaczyc? przeciez mamusia zawsze wszystko wybaczala i nie gniewala sie na niego..
Dziewczyna prosiła o tłumaczenie, a nie o komentarze:)
jazda facet z tad
kolego docczytaj uwznie bo po kilku postach zmienila zdanie
Inf nie zaczynaj..glupich wpisow jak przedtem, niczego sie nie nauczyles?/od rana jak nie prostytutki to makaron./....jazda stad
pluti czego ty wymagasz do rysia pysia..tzn |Infa...??? :D
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego