Pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

1-30 z 51
poprzednia |
Prosze o pomoc w przetlumaczeniu tekstu

"Byłem na wkacjach w Hiszpani, chodziłem na plaze, plywalem w morzu i jadłem kebaby. Wieczorami z kolegami chodzilsimy na miasto do barow i dyskotek. Najbardziej podobały mi sie finały euro które wygrała Hiszpania i mogłem świetowac z Hiszpanami zwyciestwo na ulicach miasta"
kebaby to jakies narodowe danie hiszpanskie ,pierwsze slysze.. jak to sie robi?...slyszalam o gazpacho, tortilla, paella.. ale o kebabach slyszalam ze bardzo sie tyje po nich..to prawda?
Byłem w miescie gdzie połowa to byli Polacy a druga połowa to Turcy :] Wiec kebab był wszedzie a w niektorych barach nawet był bigos :)

Prosze o pomoc
czy to jest do szkoly..zadanie domowe?
Tak :(
o matko, to kto w Polsce zostal ,skoro polowa jest w Itali, polowa w Hiszpani, Irlandii , Angli, Belgii ,Niemczech Francji..jest ktos jeszcze w kraju?..czy juz wszyscy wyjechali...i jedza tureckie kebaby ? :D..jak to dobrze ze Sobieski zatrzymal te horde pod Wiedniem...:D
hmmm mowisz, ze to zadanie do szkoly...to ja nie moge ci pomoc...musi byc wklad wlasny...jakowyś ,ciut ,ciut..sprobuj chlopcze...to ci dokonczymy... na gotowe to tylko w budce u turka na kebab mozesz liczyc..gotowy kebab..tu nie...
Ja ja! Na razie jestem w Polsce :p
Napisz sam, a potem Ci się błędy sprawdzi...
In luglio io sono partito in vacanze in Spagnola in mcampo con amico. Io sono a spiaggia dove io vprendere il sole e noutare il mare.
i jak ?
Ja, ja, ja. Bywałam na wczasach, na wycieczkach, przejazdem... Byłam też aby zarabiać. Powiem jedno. Do pracy już nigdy, przenigdy nie wróce!!! Z Włoch przywiozłam tylko wspomnienia. Z urlopu przemiłe. Z pracy? Chce jak najszybciej o tym zapomnieć. Teraz jestem w Polsce i spełniam moje marzenia. Cisza, spokój i zawsze jestem u siebie. Nikt mi nie "pluje w twarz", ze oddycham.
i jak otrzymam jakas pomoc ?
??
W lipcu wyjechałem na wakacje do Hiszpanii z przyjacielem na obóz. Jestem na plaży, gdzie się opalam i pływam w morzu.
Napisz całe sam, bo Ci nawet nieźle idzie... potem Ci tylko błędy poprawią... Ważne żebyś sam próbował a nie... widzisz że umiesz...
In luglio io sono partito in vacanze in Spagnola in mcampo con amico. Io sono stato a spiaggia dove io vprendere il sole e noutare il mare. Io sono cammino in bar. Io sono stato in Barcelona e visto molto manumento storcio. In agosto sono stato e casa.

i jak ?
co to jest Spagnola?
Hiszpania chyba
No co, Napoleon się byczył na świętej Helenie, to inni mogą na Hiszpance, nie?
a on twierdzi, ze najbardziej podobaly mu sie finaly euro, ma!
La spagnola è una pratica sessuale.In questo atto sessuale l'uomo colloca il proprio pene fra le mammelle della donna nel solco intermammario e successivamente l'uomo vi strofina il pene ripetitivamente fino all'eiaculazione... Mlody mial lux wakacje.. he he
Pomoże mi ktos ? poprawi błedy itp ?
zapewne tak...sprawdz z rana czy juz ktos sie zdecydowal..do ktorej klasy chodzisz, dlugo sie uczysz wloskiego?..wysoki poziom nauczyciel wam narzucil? :D
..wybacz, ze pytam..ale skoro juz chadzasz do barow...
Ucze sie drugi rok, poziom niski, prawie nic nie robimy tylko czasem trzeba napisac jakies wypracowanei zeby oceny jakies były.
trzeba to sie uczyc i zapamietywac..zacznij od slowek skoro nie odrozniasz Hiszpanki od Hiszpani..to tak jakbys nie odroznial Polki od PoLski..lyso troche no nie? :D..mowie serio,bez jaj
...
:D się posikałam :D juz nawet nie polałam ;)
a po co ty ciagle z tym "io" wyjezdzasz? po polsku tez tak gadasz?! ;D ja bylem w barze z kolegami, ja poszedłem na plaze, ja zaliczylem hiszpanke ;)
Ciekawe ciekawe...
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 51
poprzednia |

»

Solo italiano