Rodzina

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę bardzo o pomoc!!może ktoś będzie mi w stanie pomóc z przetłumaczeniem tego tekstu na język włoski!
Mam na imię Katarzyna i ma 22 lata! W skład mojej rodziny wchodzi : mama, tata i brat. Moja mama nazywa się Alicja.Jest to osoba bardzo elegancka i ładna ale niestety przez złe odżywianie również otyła(gruba). Mój tato nazywa się Wojtek! Jest on wysoki i chudy. Mój brat Rafał jest osoba niska i chudą. Do mojej rodziny należy także pies Ares. Ma on dopiero 2 lata więc jest bardzo młody. Niestety czasami jest niegrzeczny więc mówię mu że jest brzydki. Po skarceniu go często robi się przygnębiony wie żeby znowu popaść w łaskę załączam mu kosteczkę do śniadania!
watpie ,zeby ta osoba co zalozyla ten post miala 22 lata..tekst jest wyjatkowo infantylnie napisany uwazam ,ze jakas pannica chce by fioletowy jelen lekcje za nia odrobil he he he ....a ona tylko wiek sobie zmienia na np 16 lat..Tu sie lekcji nie odrabia za LENI..napisz sama od siebie tekst po wlosku FOROWICZE CI POPRAWIA BLEDY

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia