Bardzo proszę o przetłumaczenie ;)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Cześć mam wielką prośbe moglibyście mi przetłumacztc kilka zadnań prosze ;)Budze sie o 6 a wstaje o 6:30. Potem ide sie myć o 6:50 jem śnaiadanie nastepnie pakuje sie dz szkoły i o 7:50 wychodze razem z moja kolezanka. Lekcje zacznam o 8:20 a koncze o 13:35.Potem wracam do domu jem obiad o godzinie 16:00 ogladam tv a potem ide sie uczyc i odrabiać lekcje. Ok 18:00 18:30 jem kolacje pozniej siadam jeszcze do komputer do godz. 20:05 bo wtedy leca moje seriale telewizje ogładam tak do ok. 21:45 potem ide brac prysznic. Potem ściele łózko i o godz 22:00 kłade sie do niego biorąć do reki książeke. Czytam ja ok 15 minut potem oczywiście ide spac. I tak wygłada moj kazdy dzien no z wyjątkiem soboty i niedzieli bo wtedy moge sa smacznie pospac do 10:00 ale za to jest więcej obowiązków
Napisz po swojemu ktoś poprawi błędy. Pozdrawiam
Co to za metoda nauki jezyka? W ten sposob nikt sie nigdy nie nauczy.
ale tu jest problem bo własnei nie mogłam sie nauczyc nawed jakbym chciała bo nie było mojej nauczycielki prze II semestr i teraz dopiero przyszła w maju prosze o pomoc
;))))
magdulka lekcji i zadan domowych nie odrabia sie na tym forum za kogos...nieistotne ze nauczycielki nie bylo..to TY masz sie uczyc,od ciebie sie wymaga samodzielnej pracy dziecko zlote..zrozum to dla twego dobra.Poprubuj i przedstaw wykonana samodzielnie probe tlumaczenie i basta. Bez skomlenia o litosc..prosimy cie bardzo.
mozecie mi moóc w dwóch zdaniach Cosa ricorda il XXV april? Che cosa è il Po?
...zobacz tu:
http://it.wikipedia.org/wiki/25_aprile
http://it.wikipedia.org/wiki/Po
:)
Święto Państwowe Wyzwolenia Włoch od faszyzmu: partyzanci włoscy zdobywają Turyn i Mediolan.
mozecie mi w tym pomóc prosze
Mozeci mi powiedziec czy to jest dobrze a jak zle poprawic bledy
In mia casa ci sono 3 camere, cucina e bagno. In mia camera c'e il computer. In camera di mia moama c'e la televisone e un letto grande. La pareti in camera di mia madre sono verde. La cucina e abastanza grande la e pareti sono bianche. In bagno le pareti sono blu. La ultima camera e di miei noni.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka