la storia dell'arte - POMOCY!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich forumowiczów,

Mam dość spory problem i proszę o pomoc, która (przynajmniej tak mi się wydaje) dla Was będzie niedużym wysiłkiem, a dla mnie ogromną przysługą.
Studiuję architekturę (II rok) i zapisałem się na początku studiów na język włoski. Język włoski bardzo mi się podoba i raczej nie miałem z nim problemów. Dopiero kiedy zwiększył się poziom -> przyszły problemy :/
Na dzień dzisiejszy moja sytuacja wygląda tak, że muszę przygotować krótką prezentację (na około 5 min.) na temat "La storia dell'arte".
Jeżeli ktoś posiada jakieś materiały albo np. gotową taką krótką prezentacje (to chyba dość powszechny temat, tak myślę) to bardzo proszę o przesłanie, ponieważ od tego zależy moja dalsza edukacja architektura.

Dziękuję za pomoc.

e-mail: [email]
http://www.storiadellarte.com/...albo wpisz w google np.:storia dell'arte..
:)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia