tłumaczenieeee

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

se solo fossi qui,se potessi stringerti e regalarti un sorriso ..se solo averti per tutta la vita

dzięki dzięki dzięki :)
Jeśli tylko byłabyś tutaj,jeśli mógłbym uścisnąć cię i podarować tobie uśmiech..
jeśli tylko mieć cię przez całe życie
se solo avessi te per tutta la vita - zeby tak miec cie przez cale zycie
Troche lepiej moim zdaniem.
poproszę na włoski
---u mnie duzo sie zmieniło,jestem zaręczona i bardzo szczesliwie zakochana.
Pozdrawiam cię i zycze powodzeniaw zyciu.Trzymaj sie cieplutko.-----------------
ponawiam prosbe
bardzo prosze o tłumaczenie
o tej godzinie tu mało kto jest.
moge ci napisać ale to nie bedzie poprawne i nie wiem czy zozumiałe w pełni.

moze być tak:
nella mia vita molte cose sono cambiate, sono fidanzata e molto felice nell'amore.
ti saluto, buona fortuna nella tua vita!

czyli: w oim zyciu dużo rzeczy ie zmieniło, jestem zareczona i bardzo szczęśliwa w miłości [chyba tak to sie u nich mówi] pozdrawiam, powodzenia w żytciu!
DZIEKUJE KONWALIO-MOZE BYC,ZROZUMIE ZAPEWNE:-)
jeszcze jedno tłumaczenie:GRAZIE:****

Ho fame di te... voglio sentire il tuo sapore, accarezzare il tuo belissimo corpo, voglio mordere le tue carnose e dolci labbra... ti desidero...ti voglio! un giorno sarai mia per sempre
Ho fame di te... voglio sentire il tuo sapore, accarezzare il tuo belissimo corpo, voglio mordere le tue carnose e dolci labbra... ti desidero...ti voglio! un giorno sarai mia per sempre
--jestem głodny ciebie.. chcę czuć twój smak, pieścić twoje piękne ciało, chcę gryźć twoje soczyste i słodkie usta..pragnę cię..chcę cię..kiedyś (pewnego dnia) będziesz moja na zawsze
:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka