Kilka zwrotów na polski

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

1-30 z 36
poprzednia |
Bardzo prosze o przetluamczenie kilka zwrotow na polski

perchè sei un gay di merda
ma a me non me ne frega un cazzo, non mi rompere i coglioni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ti h detto che non mi devi rompere i coglioni...basta, ho chiuso da te TANTO tempo fa!!!hai rotto i maroni!
non me ne frega un cazzo, se sei gay o no..noi non siamo amici, questa è l'ultima volta che ti rispondo..ciao e buona fortuna!
1.dlaczego jestes gowniamym/popierdolonym gejem 2.huj mnie obchodzi,nie pierdol mi tu 3.powiedzilem ci,ze masz mi nie pierdolic ,dosc,skończylem z toba DAWNO temu,urwanie huja z toba 4. huj mnie obchodzi czy jesteś gejem czy nie,nie jestesmy przyjaciolmi,to ostatni raz jak ci odpowiadam,czesc /zegnaj,zycze szczescia
Marco.. jakis okropnie wulgarny ten twoj wloski znajomy..on nie jest napewno prawdziwym gejem..geje sa delikatnymi ludzmi/np moi sasiedzi/ a nie takim ordynusami/ gburami piszacymi same wulgaryzmy!
>huj mnie obchodzi czy jesteś gejem czy nie

Tak z ciekawości: w ten sposób mówi gej aktywny, czy pasywny?:)))
raczej 'mąz'..niz 'żona'..:D
Nie wiem czy tak mowi gej pasywny czy aktywny
a skad mam to niby wiedziec
myslalam, ze jestes gejem Marco..skoro on do ciebie pisze....Znam kilku fryzjerow gejow sa bardzo delikatni przy czesaniu wlosow..az mnie ciarki przechodza..:D
Nie jestem ale to co pisze to mi sie nie podoba bo wiem ze to robota hiszpana on puscil taka plote na moj temat i tamten zakonczyl ze mna znajomosc a hiszpan sie z tego oczywsicie ucieszyl bo mi powiedzial ze jest szczesliwy ze mi zniszczyl przyjazn
no to juz nic nie zrobisz..kij w oko hiszpanowi...mozemy ci w czyms jeszcze pomoc?
Chce odzyskac przyajciela tylko nie wiem jak
mialem haczyk na hiszpana ale stracielm go :( i teraz lipa juz nie wiem co robic
ten przyjaciel nie jest ciebie wart/vide slownictwo,najwyrazniej chcial cie zranic,umniejszyc twa wartosc../Bog ci dal okazje przejrzec na oczy ,napewno jeszcze spotkasz wartosciowego przyjaciela, ktory nie slucha pomowien innych
Ja mam przyjaciela juz od dwóch miesiecy jest z Egiptu i jest wspanialy moge z nim o wszystkim pogadac cokolwiek mu powiem to nie odbiera tak jak wloch
a dlaczego nie masz przyjaciela obok siebie ..wsrod otaczajacych cie kolegow?przyjaciel to ktos kto jest zawsze blisko,stoi obok ciebie ,idzie ramie wramie ztoba..nie egipcjanin ktory jest setki kilometrow daleko ani Hiszpan w Hiszpani, ani w Włoch w Itali..jesli nie jestes wstanie skonstruowac przyjazni blisko siebie to cos z toba jest nie tak?
PONIEWAZ jestes gownianym gejem, to nie jest pytanie, a stwierdzenie :)
a no i jeszcze pisownia pewnego wulgaryzmu polskiego.. oczywiscie przez ch, a poza tym zgadzam sie calkowicie z tym co mowi Sette! a juz zwlaszcza z ostatnim wpisem, pozdrawiam!
zawsze piszę przez samo H z laciny: huius..czyl twoj..mam to od lat inaczej tego slowa nie napisze...lacina to lacina ,kuchenna czy anitca dla mnie jest przez H ów wyraz...ciut 'kultury' tu i ówdzie nie zaszkodzi hehehee
Tak zgadzam sie ze przyjaciela powinienem miec przy sobie ale juz w styczniu w przyszlego roku bede przyjaciela mial na miejscu, bedzie mieszkal u mnie w domu:) wiec musze teraz nacieszyc sie tym pisaniem z nim poprzez neta ale juz wkrotce tego nie bede potrzebowal. Nie szukam tu przyjaciol bo im nie ufam juz
zdaje sie ,ze mylisz pojęcia..zwiazek to co innego a przyjazn to co innego..z reguly przyjaciele nie mieszkaja ze soba.Co do szukania przyjazni w sieci to jestem tego samego zdania co ty ..ciezko tam znalezc przyjaciol..to wszystko to uluda, swiat wirtualny..szybciej sie znajdzie jakiegos... wroga 'pieniacza'
O_o
tak myslisz ze przyjaciele ze soba nie mieszkaja a np w mieszkaniu dwoch przyjaciol np mieszka, poza tym on bedzie mieszkal u mnie jeszcze ze swoim bratem i swoja mama
Ale jesli ze nie szukam przyjaciol to mialem na mysli ze nie szukam z Polski bo juz na wielu sie zawiodlem tak jak na obcokrajowcach z europy, najlepsi ludzie sa w indiach
Najsmutniejszy watek, z jakim spotkalam sie na tym forum.
Marco mnie rozproszyl: post mial byc w innym watku.
..jeszcze ze swoim bratem i swoja mama..no to jeszcze ich nie znasz..a juz cie 'wykorzystuja'..mozna by tak w przenosni powiedziec..bo poczynia pewne osczednosci.... chyba, ze ci dorzuca do oplat..polowe..Nie daj sie nikomu wykorzystywac..jest przyslowie: \kochajmy sie jak bracia a liczmy sie jak Zydzi\..rozliczajmy sie co do grosza ze swoich powinnosci.Jak sie Marku raz dasz wykorzystac to juz zawsze beda cie 'uzywac' do wykorzystania..stawiaj warunki i wymagaj!
Po pierwsze oni nie maja pieniedzy w tym problem bo jego ojciec im nic juz nie daje ani grosza wiec ja im juz raz pomoglem chociaz nie chcieli i jeszcze im pomoge chociaz juz nie chca zebym im pomagal bo zbyt duzo juz sa mi winni. Poza tym oni sa inni, nie wykorzystuja czlowieka
a co wy macie do gejow? czemu was to razi? mam 2sasiadow gejow i to przemili ludzie ani oni mi nie wadza ani ja im, a co mnie obchodzi ich pozycie i odmiennosc seksualna?
Poza tym ja mu zaproponowalem zeby zamieszkali u mnie w domu :)
Poza tym zanim cos powie wloch to niech najpierw sprawdzi czy jestem gejem a nie rzuca slowa na wiatr :) Nawet go palcem nie dotknalem a on w taki sposob do mnie
znam Hindusow to dobrzy ludzie :D.. innej religi,..niz my katolicy..sa lepsi od chrzescijan :D..ale Marco ty jestes zbyt ufny.warto miec grono przyjaciol a nie tylko jednego..tym bardziej ,ze on twoj przyjaciel z Egiptu ma swoich bliskich ..jak mama czy brat..ty bedziesz zawsze ten trzeci czy czwarty.. w kolejce..warto miec przyjaciol wsrod rodakow..kobiety tez potrfia byc wspanialymi przyjaciolmi dla facetow..musisz zrobic sam pierwszy krok,by poszerzyc grono przyjaciol.
zbyt wrazliwy jestes...nie bierz wszystkiego do siebie..
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |