Kilka zwrotów na polski

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-36 z 36
| następna
On nie ma juz przyjaciol juz nikomu nie ufa oprocz mi
tylko mi zaufal a poza tym jeden przyjaciel mi wystarczy niz 10 wrogów poza tym nie znosze konkurencji bo widze czym to sie przewaznie konczy np znajomosc wlocha
Chłopcze! Jeżeli masz więcej, niż 15 lat, to twoja psychika jest w takim stanie, że powinieneś chyba żuć pod kloszem, żeby przeżyć na świecie.
Każdy ma lub przynajmniej każdy chciałby mieć przyjaciela, czy przyjaciół, ale u ciebie te pragnienia są nienaturalnie rozwinięte, są przerośnięte.

Z ludzką psychiką jest tak, że jeżeli ktoś koncentruje się zbytnio na jakimś aspekcie swojego życia, dzieje się to zazwyczaj dlatego, ze w ten sposób stara się zrekompensować brak czegoś.
Nie jest to jednak możliwe. To jest i będzie zawsze substytut, daleki od doskonałości.
Musisz zacząć kontaktować się z wieloma osobami, nie uzależniaj się psychicznie od nikogo.
Nie dziękuje jeden wystarczy znasz to
Lepiej miec jednego przyjaciela niz 10 wrógów
Poza tym juz zawiodlem sie na wielu osobach
Juz zbyt wiele mi krzywdy w ciagu kilku lat wyrzadzili.
Poza tym innym nie mozna niczego powiedziec bo albo sie obrazaja albo sie nie odzywaja a na dodatek głupie teksty sypia no i plotkuja
Tak juz jestem trzecim :D
Poza tym ja i moj przyjaciel myslimy tak samo itp itd
i sie bardzo dobrze rozumiemy
nie mamy problemu
Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna