ze tak powiem, forum jest od tego, aby kazdy wypowiadal sie kiedy chce i jak chce i na temat kogo chce, takie sa zasady, kiedys sama do siebie powiesz, jaka ja bylam glupia, teraz jestes incognito, ale jutro juz wszyscy moga wiedziec kim jestes w realu i niezla ci opinie moga dac, poza tym jestes kolejna z tych co to zazdroscily innym, ze maja faceta wlocha ty bys tez go chciala miec, wiec naiwnie dopytujesz sie, a co X mowil o mnie i takie tam, tyle, ze dobrze by bylo gdybys pozniej chociaz zrozumiala co on do ciebie powie w realu na przyklad...a druga sprawa to ta, ze owszem istnieje rowniez milosc od pierwszego wejrzenia i tu nawet slowa nie sa potrzebne i wiele z nas z forum wlasnie tak sie we wlochu zakochalo, ale wiekszosc z tych, ktore to teraz maja mezow, czy choc by narzeczonych wlochow dawalo tez cos z siebie, a nie podstawialo teksty do tlumaczenia na forum, ja juz raz o tym pisalam, ze w moich pierwszych krokach z jezykiem wloskim bardzo pomogli mi znajomi, bo cierpliwie czekali, az wyszukam sobie w slowniku znaczenie slow, czy choc by sklece nieudolnie jakies zdanie, ale nie przychodzilo mi do glowy, aby podawac teksty na forum, a pozniej im wklejac na skypie, czy innym, poza tym pewnie teraz znow pojedziesz, zeby sie nie wtracac, akurat na tym forum juz wszyscy sa do tego przyzwyczajeni, bo kazdy tu sobie po innym jedzie jak po lysym koniu, ale jest to nieuchronne...