PoMoCy

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-40 z 40
| następna
ajcilla tu nie ma zadnych ludzi ..zadnych ludzi! tu sa tylko wirtualne osoby z wirtualnymi nickami i basta2! zakoduj sobie ..a co ty taka DRZAZLIWA JESTES?..mialam racje ...czupurna sie zrobila bo mysli o wyzelowanym wloskim koguciku....a tam wokol niego pelno rasowych kurek gdakajacych glosno w jego wlasnym zrozumialym jezyku..wyluzuj sie siostro..tu jest forum, nic nie dzieje sie na prawde..wszystko to fikcja dzis ,jest jutro tego nie ma..jak i kogucika moze nie byc ..bo straci glowke dla jakiejs lotnej orlicy hehheheh
Sette di Nove, według mnie to jest tak: "na początku było słowo".. i wystarczy rozglądnąć się, żeby zobaczyć co się stało potem...teraz też: na początku jest LOGIN - logos...
"logos" - 1. logosu się słucha, bo jest on słowem, 2. logos obdarza zrozumieniem, gdyż jest rozumem, 3. logos łączy ludzi, bo oznacza "połączenie".
Źródło „http://pl.wikipedia.org/wiki/Logos_(filozofia)”

... dla mnie także wirtual jest "logosem", w przeciwnym razie otwieram okno i wypier..lam cały ten sprzęt ..fuori!... chciałabym, żeby wirtual słuchał, obdarzał zrozumieniem, łączył...
pozdrawiam
:)
to mam rozumiec, ze zbytow nie lubisz? :D
zobacz a slowko nick..brzmi/suona jak NIKT...heheheh czyli jeden 'nikt' pisze drugim nikt'em..nie istniejacym..:D
30 lipca godzina 00.58 twoj wpis istnieje, gdzie w tym urojona przeze mnie historia? Nie lubie jak mi ktos kit wciska..to wszystko z mojej strony na ten temat
nieistniejacym
ajjcila , w tym co diddlina1 napisała nie ma nic obraźliwego. Pozdrawiam
i co Inf ty dajesz gwarancje ajcilii ze tam nie ma nic obrazliwego?..i niby uwazasz sie za papieza Benedykta bedziesz tu robil?? rozdawal blogoslawienstwa ??jak kiedys i udzielal niepytany gwarancji???..ale smieszny sie znowu robisz....kreca cie baskie pogaduszki co?/moze nowy mailik sie trafi?/..chcesz zaistniec jak perizoma pomiedzy due chiappe?
..to może powinniśmy mówić po polsku:
"Nick (z ang. nickname – przezwisko, pseudonim) – po polsku ksywa, jednak termin ten często używany jest w polskojęzycznych programach do określenia pseudonimu/loginu/identyfikatora itp..."

.. nie wkurzaj się na mnie, ja mam tylko inne zdanie na temat wirtualnej rzeczywistości..
:)
yamadawa..ja sie nigdy nie wkurzam..ja jestem ta co lubi sie usmiechac,posmiac pozartowac..kurcze az mi zmarszczki smiechowe sie zrobily od zbyt czestego smiania/chyba sie z komedi na dreszczowce przerzuce hehehe/..chyba musze przestac miec rozesmiana facjate..bo juz mi sie tu w Polsce na ulicy ludzie podejrzanie przygladaja..'idzie sama ale rozesmiana'..wiec jak ktos mi sie spod oka przyglada to szybko zaczynam gadac do moich jamniorkow:....no chlopaki idziemy ladnie, idziemy.. i spuszczm glowe chichoczac jak najeta zglupiej minytej osoby..ale za to faceci leca jak do miodu do rozesmianej osoby..az im oczy zaczynaja sie smiac..widocznie rozesmiana kobieta to piekny widok?
Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Solo italiano