Pilne

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

BARDZO PROSZE O SPRAWDZENIE

Życzę Ci zabawy do białego rana, najlepszych piosenek, pysznego szampana! Choć nie jestem z Tobą w noworoczna noc, pamiętaj tez o mnie przez następny rok.

Gdy sylwestrowy bal obsypie cię deszczem konfetti
i oplącze zwojami serpentyn,
pamiętaj, że to ja obsypałam Cię swoimi życzeniami
i oplątałam pamięcią.

*

Życzę zdrowia, pomyślności, szczęścia w "totku" i w miłości. Radość niech w naszych sercach zamieszka, aby zawsze uśmiech na twarzach widniał. A na pecha złego sam znajdź coś wesołego. Ale to jeszcze nie wszystkie życzenia, bo nie było w nich nic o marzeniach. Więc niech spełniają się marzenia krok po kroku w tym nadchodzącym, nowym roku.
Niech w Nowym Roku, świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010 oby nie był gorszy od minionego
ale decydowanie lepsze w sprawach finansowych i zawodowych

Auguro a divertirsi fino all'alba, le canzoni migliori, con un delizioso champagne! Anche se non sono con voi nella notte di Capodanno, ricordo anche a me l'anno prossimo.

Quando la terra New Year's Eve Ball sarà doccia con confetti
e oplącze bobine serpentine,
Ricordo che mi colpì con le loro migliori auguri
e la memoria avvolto.

Vi auguro salute, prosperità, la felicità in "totku" e l'amore. Lasciate la gioia nei nostri cuori abitare, sempre sorriso sui volti potrebbe essere visto. E la sfortuna che trovare qualcosa di allegro. Ma che non tutti i vostri desideri, perché non c'era niente in loro sogni. E allora i sogni si vero, passo dopo passo in questo prossimo, il nuovo anno.
Lasciate che il nuovo anno, il mondo sarà per voi, pieno di calore, gioia e amici, e la tua casa non può essere eseguito fuori di amore e comprensione.
I sogni sono vale la pena lottare.
Gioia, che vale la pena di condividere,
gli amici con cui vale la pena
e la speranza senza la quale è impossibile vivere.
Happy New Year 2009 non sarebbe peggiore del passato
ma meglio di decidere sulle questioni finanziarie e professionali

« 

Pomoc językowa