Proszę pomóc w tłumaczeniu krótkiej prezentacji :)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Nie wiem jak napisać autoprezentacje chciałbym wiedzieć jak by wyglądała wypowiedź tego typu:

Jestem Arek i mam 20 lat jestem z wrocławia.Mam dwie siostry Asię 21 lat i Agatę 14 lat. Do Kielc przyjechałem po to by studiować język Angielski.Obecnie razem z moją babcią mieszkam w Skarżysku Kamienna.Zajmuje się muzyką i językiem Japońskim.Kiedy nie jestem na uczelni uczę Języka Japońskiego a w wolnych chwilach gram na gitarze.
Kiedy skończę studia planuje wyjechać do Japonii i tam uczyć dzieci języka angielskiego.
sono Arek e ho 20 anni. ho due sorelle Asia 21 anni e Agata 14 anni. a Kielce sono arrivato per studiare la lingua inglese. per adesso abito con la mia nonna a Skarzysko Kamienna. mi occupo di musia e la lingua japonese. quando non sto all'universita studio la lingua japonese e nel tempo libero suono la chitarra .quando finiro di studiare voglio partire per Giappone e li insegniare i bambini la lingua inglese.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia