witam wszystkich,
dodam jeszcze swoje 3 grosze i basta.
Takie podzialy na grupy , elity i nie wiadomo co jeszcze, to moim zdaniem zupelnie bez sensu!!! Widac osoby , które pisza sobie czy to w "polacca è italiano" , czy tez w innym temacie mają taką potrzebę, czuja do siebie wzajemna sympatię ...tutaj na tym forum jest "wolna polka", jeśli komuś sie np. jakiś temat nie podoba to ok., nie zabiera glosu i już.
To czego ja jestem największym przeciwnikiem to wlaśnie dyskusje które mają w sobie pelno agresji, osądzania czyjegoś postępowania, wulgarne i niesprawiedliwe osądy. Jeśli jest kulturalnie i pokojowo to wszystko w porządku.
Starajmy sie brać pod uwagę uczucia innych. Jasne forum jest do dyskutowania, każdy wypowiada swoją opinię , no bo ma do tego prawo, jak najbardziej zgadzam się z tym...ja proszę tylko o odrobinę wyczucia. Sama uwielbiam namiętne dyskusje, moge tak bez końca, ale jeśli ida one w "dobrym" kierunku.
Obserwując niektóre tematy , muszę z przykrości stwierdzić , że co niektóre osobyzapomnialy co znaczy "zdrowa dyskusja", nie można tylko ślepo brnąć w nią ....
Ok to tyle.
Pozdro dla wszystkich ;-))) mam nadzieje że coś z tego co napisalam jest jasne ( tym razem) Anka nie dalo mi spokoju to co napisalas :-(