hej, hej ni nie wiem o jakimś zdjęciu ?????? Skarbie oświeć mnie , bo nie wiem o co chodzi ??/
Czyli masz takiego samego zólwia co Vicchie ..jej też usnąl
minique
13 paź 2005
no juz , zaraz zbiórka się odbędzie :))) Vicchie czekamy
vittoria_s
13 paź 2005
...jestem juz ...moj zolw postanowil sprawic mi niespodzianke....Ivcia no co ty nie poslalas minique zdjecia ...a ty minique co obijasz sie daj jej to zdjecie ....a czytalam nooooooooooo Nostro Fratelloooooooooooooo ma wszedzie oczka.....
vittoria_s
13 paź 2005
...jestem juz ...moj zolw postanowil sprawic mi niespodzianke....Ivcia no co ty nie poslalas minique zdjecia ...a ty minique co obijasz sie daj jej to zdjecie ....a czytalam nooooooooooo Nostro Fratelloooooooooooooo ma wszedzie oczka.....
vittoria_s
13 paź 2005
..hmmmmmmmmmmm moj komp. zeswirowal juz do reszty a wy co gdzie sie podziewacie:)......
minique
13 paź 2005
OOOOOOOO, jestem pod wrażeniem , tak szybko .....zólwik zamienił się w geparda?
Własnie Ivcia, ja nie dostała żadnego meila.ejj, szybko poproszę .......!!!!
minique
13 paź 2005
swiruje, no co Ty ...........poroś go ladnie, zeby sie uspokoił,zaraz podziała :):):)
vittoria_s
13 paź 2005
..oj laseczki bo ja zaraz zrobie z wami porzadek..Ivci przesle zdjecia minique a Minique zdjecia Ivci...no juz ........forza:)
Iwon31
13 paź 2005
Minique wyslalam ci dzis maila z moim zdjeciem,i czekam z niecierpliwoscia cale popoludnie na twoje a tu nico nie mow ze nie dostalas:(
minique
13 paź 2005
ivcia nam znow zaginęła ,,,,,,buuu. a tak jej się hciało gadać :0
...hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kurcze Ivcia gdzie ty znowu jestes??????
minique
13 paź 2005
no nie.....pusto . zadnego meila od Ciebie ....buuuuu....chlip, chlip, jeszcze raz poproszę , ja szukam swojego to ci wysle zaraz
Iwon31
13 paź 2005
Hehe znalazlam jakis iLove gdzie mozna poznac jakis facetow wiec sie rejestruje:)chyba mi rzeczywiscie odbija hahaha
Vicchi jak mozesz to wyslij Minique moje zdjecie bo ja musze szukac płyty bo nie mam go na kompie
Minique nie wiem dlaczego nie doszlo ja wyslalam
minique
14 paź 2005
oki, Vicchie dobry duszek wyśle mi ......hihihihihi
a ja posłałam już swoje..... pamietaj nie krzycz z przerażena , by nie pobudzić wszystkich !!!!!!!!!!
vittoria_s
14 paź 2005
...oki juz zaczynam wysylke.....
a ty Ivcia znowu randkujesz....a G.F sie obrazi i co potem?
minique
14 paź 2005
a może randkuje z G.F .........:):)
vittoria_s
14 paź 2005
...oki minique poslalam ci juz ...sprawdz poczte:)
vittoria_s
14 paź 2005
...Ivcia raporcik prosze tu zdac...kogo podrywasz czy to G.F?:)
Iwon31
14 paź 2005
Korde ale wypełniania narazie nie zdazyłam niestety nikogo poderwac a Fratelooo on chyba nie lubi ze mna rozmawiac chlip chlip
P.S. ja jeszcze Minique nie dostalam zadnego zdjecia
minique
14 paź 2005
moze zaraz pojdzie , ja juz wysłalam :):)
u mnie raport jest , ze ok ..........ach te net niedobry
vittoria_s
14 paź 2005
....hmmmmmm Fratelloooooooo slyszysz czemu zaniedbujesz Ivcie?..........
Slonko nie martw sie.....on cie tylko yak podpuszcxza lubi bawic sie w kotka i myszke:)tylko kto kotek a kto myszka? :) miau
Ivcia, a może tutaj założmy mały link z propozycjami na randki...........
przede wszystkim z oczekiwaniem na naszego G.F ....:))
Vicchie skarbie jak myślisz , dobry pomysł ???
Iwon31
14 paź 2005
mi to bardziej wyglada na podchody chinskie;)
Korde kobiety ja nic nie rozumiem z tej iLove w jakim sie zarejestrowalam tez mi sie zachzialo:)
vittoria_s
14 paź 2005
..no mi to sie i podoba ale cos czuje ze Fratello bedzie grzmial.....
oki ja mowie buonanotte a tutti bo kregoslup mi odpada i czkawka wrocila tanti baci :) anche per te Grande Fratello:).......
minique
14 paź 2005
musisz wytrzymać ..jeszcze troszkę się pomęczysz ...........a później jakie korzysci będziesz miala ,,,,hohohoho . kobieto nie odbędzisz sie od propozycji.hiii....juz nie będziesz na głodzie , ...powiem więcej będziesz musiała przejśc na dietę :)))
minique
14 paź 2005
ja też będe uciekać ..do łożeczka ......bo mam już zagrzane :):) .
Jak niedoszło moje zdjatko, to jutro prześle jeszcze raz ..... daj tylko znać , czy je masz czy nie :
powodzenia na iLove ............napisz nam rano jak Ci poszło ????
caluski
Iwon31
14 paź 2005
minique ja tu z nudow wlazlam a jak juz wlazlam to sie zarejestrowalam a co tam dobrej nocki dam znac jak zrobie jakies postepy w iLove:)
słodkich snow buziaczki papapa Iwon
Iwon31
14 paź 2005
Dzien dobry:)jak tam wyspane??Minique zdjecie nie doszlo cos za słabo sie starasz;)hihi niezly ten program iLove a jakie dupcie ohoooo!!Vicchi oni rzeczywiscie nie maja sekretarki bo nikt nie odbiera telefonu:( widzialuscie Wielkiemu Bratu wrocil glos (czyt.gg) miłego dnia usłyszymy sie pozniej