..kobietki a was to gdzie znowu wywialo jak tam wasz rumianek?..bo moj cieplutki i uspokaja.......
minique
03 paź 2005
tak, ja zamiast spakować ostatnie papierzyska, to sie tutaj zagaduje, ale spoko, wstane o 5 i tez bedzie dobrze
hej, a Ivcia gdzie?
minique
03 paź 2005
może znów przeprowadza poważną rozmowę
zawolajmy ją szybko
Ivcia !!!, Ivcia
vittoria_s
03 paź 2005
..no wlasni gdzie ona jest ..pomoglabym ci sie spakowac ale Lodz troche daleko....hi...
Ivcia dove sei? e che cosa fai?
:)))))))))))
minique
03 paź 2005
nie ważne, że daleko , liczą się chęci - dzięki serdeczne
też bym ją zawołala po włosku gdybym umiała, ej chyba jakiś korepetycji potrzebuje
hihihiih,za to po niemiecku mogę krzyknąć
minique
03 paź 2005
a tak w ogole to widzę, że nie tylko my tu rozrabiamy , innym chyba też się dostało
:)))
vittoria_s
03 paź 2005
...no nie ma sprawy ja niemiecki juz zapomnialam i staram sie nie zapomniec tez wloskiego....roznie mi to wychodzi..na szczesci duszyczka Ivcia mi pomaga i robikorekty....
:)
vittoria_s
03 paź 2005
..ja znowu po tylach ..chodzi ci o tempo?...oj cos dzisiaj psocimy..
Iwon31
03 paź 2005
Co znow sie stalo?kogo pakujemy?tłumaczylam Nessima bo mnie wczesniej o to prosila jeszcze ma gdzies byc piosenka do tłumaczenia ale mi ja wywialo wraz ze stronka Domu Wielkiego Brat;)Ej Minique a ty przedtem co za stronke otworzylas ze Lukar ci ja wymiotl co opwiedz cos o niej??
P.S. Lukar jak sie nie mozesz spakowac to ja chetnie pomoge:)Ej bo chyba jego pakujemy czy nie??
widzę, że Ivcia to taka dobra duszyczka , pomagam wielu osobom
a Ty też nie bądź skromna, też wiele pomagasz
i dzięki wam za to
minique
03 paź 2005
ja otworzylam stronkę : hej , hej - gdzie reszta
po czym napisałam , czy was przypadkiem drinki nie zmogły
i co 5 min i już jej nie było :)
vittoria_s
04 paź 2005
...o kurcze no to dlugo zylo "twoje dzieciatko"...ja jestem skromna osobka ale dziekuje....buziaki
..Ivciu pakujemy nasza " siostrzyczke"...a nie braciszka ....
...a ty nic tylko sie smykasz i smykasz....
minique
04 paź 2005
strasznie dlugo , akurat komp mi sie zawiesił, i jak go wlączylam juz tego nie było hihihihi
troche zdziwienie mnie wzięło
a Ivcia dziś wyjątkowo zabiegana , kobitko zwolnij,
usiądz z nami na rumianku i odpocznij chwilkę
vittoria_s
04 paź 2005
....ja juz koncze moj rumianek a nasza dobra duszyczka to chyba nas juz nie kocha...........
:((((((((
Iwon31
04 paź 2005
no nie bylabym soba gdybym nie wcisnela swoich trzech groszy na 'Włoszki Gora";) to gdzie ty ta stronke zapisalas ze wielki ja puscil z dymem co Minique?/
p.s. ide na fuma fuma;)
minique
04 paź 2005
na nauka, hihihihihi
czasem pic drinki też trzeba się nauczyć
Ivcia , Ty chyba masz niespozyty apetyt , ale smacznego oczywiście
minique
04 paź 2005
Vittoria , a teraz Ty gdzie się zapodziałaś
szybko wracaj, robię Ci drugi kubek ruminaku
Iwon31
04 paź 2005
dziewczyny procz nas to chyba poza 15-stoma wcieleniami Wielkiego Brata poszli wszyscy niuniac;)na nauka powiadasz hahaha no to cie musial puscic z dymkiem;)
P.S. Wielki Bracie&Lukar nastepnym razem to my do kozy nie pojdziemy tylko zastrajkujemy!!a co!!
Ginger gdzie sie włoczysz wpisuj sie tu szybko na goracy rumianek albo grysik;)
vittoria_s
04 paź 2005
..no jestem , jestem..ale zaraz bede musiala isc nyny bo jutro trzeba wstac o 6:30 ..a no wlasnie tylko my trzy kobitki tu jestesmy..a reszta co??????
minique
04 paź 2005
następnym razem sie poprawię,
a widzialas doszlo kilka osób, ciekawe dlaczego hihiiiii
za to Vittoria zaginęła ,
ej pobudka , rumianek czeka
minique
04 paź 2005
wypijemy tylko ten ostatni kubeczek rumianku ( takie grzeczne jesteśmy ) i ja tez bede zmykac , bo ja o 5 muszę wstać,
ale co tam , może jeszcze do nas ktoś dołączy
vittoria_s
04 paź 2005
..oki a cotam raz sie zyje...mam racje?
minique
04 paź 2005
PEWNIE , ŻE TAK
szczególnie, że znam takie male powiedzenie:
masz raje, stawiasz wodkę i kolacje :)))))
no i co? niezła propozycja myślę, Ivcia popierasz mnie?
Iwon31
04 paź 2005
no nie wiem czy o 5.00 rano bedziesz mowic raz sie zyje;) kobitki szukam tej piosenki do tłumaczenia ale cos mi sie wydaje ze nie tylko mysmy poszly do kozy;)zaczynam sie martwic o Mimose chyba w porzadny poslizg wczoraj wpadla;)no a Anettii jak sie obrazila o krokodylka to do dzis jej nie przeszlo;)
Iwon31
04 paź 2005
nooo ale ja przyjmuje zaproszenia tylko na kolacje wraz ze sniadaniem (zwłaszcza od tych w "spodniach");)
vittoria_s
04 paź 2005
szukalam tez tej piosenki ale zaginela w tajemniczy sposob... Ivi myslisz ze jeszcze sie gniewa o niego?
minique
04 paź 2005
no proszę, kolacja ze śniadaniem hahahha, jednego pogonilas a juz o innych spodniach myslisz, w koncu klin to klin
ale ok, nie martw sie , postaramy się o kolacje wraz ze sniadaniem i spodniami
hihiiiii
..o kurcze dostalam jakiegos meila po angielsku z jakiejs loterii rozumie piate przez dziesiate....to nie ten jezyk i co teraz mam szukac kogos anglojezycznego do tlumaczenia....no,no dzien sie zaczal ciekawie i chyba tak tez sie zakonczy...dobrze ze mam drugi kubek rumianku...hi hi