kto chce nowy album tiziano ferro?

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 122
eklerek88 i martyna56 mozecie założyc skrzynki na innych kontach bo mi się zdaje że wasze skrzynki mają ograniczone pojemności)
czy można prosić także [email]
pollin nie ma sprawy
nie które z wasz dostały przez pomyłke kilka utworów których nie zna zaden przystojny Wloch. Narazie tylko każdej żeby było sprawiedliwie wysłałem po jednej piosence. Jutro dokoncże resztę))
ja też pieknie proszę:) [email]
ja poproszę o "Ed ero contentissimo". Z góry ślicznie dziękuję. rnMój mail: [email]
Ja chetnie poslucham =)) [email]
jeżeli to nie problem to mogłabym również ja prosić?:) [email] Z góry bardzo dziekuję:*
CZeść !! do mnie niestety płytka nie dotarła:( mogę liczyc jeszcze na to ,że ją jeszcze otrzymam....??mam nadzieję ,że nie będzie żaden proble.....m.......z góry wielkie dzięki ...........pozdro :)
na adres [email]
ps. chodziło mi o najnowszą płytke Tiziana :)
w zamian moge podeslac dwie wczesniejsze
pozdrawiam
[email]
jak byś mogła to prześlij mi utwór "stop!dimentica" mój e-mail to: niskowa3wp.pl
Proszę o płytkę!
[email]
Dzięki!
broń boże mi tego nie wysyłać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broń boże mi tego nie wysyłać !!!
Z miłą checią posłucham mój adres [email]
Moje Panie prosicie o czały album wiec fizycznie nie jest możliwe wysłanie go na konto onet . Najlepiej założyc na wp. to wtedy podesle bo tak to wszystko idzie na marne.P)
ja rowniez bardzo ladnie prosze o album.Dziekuje i zycze milego spedzania czasu.
[email]
ok.To porposze na następującego maila [email]

Dzięki :))
to ja poprosze na [email]
sloneczko_i_ja i byu371a jesteście ostatnimi osobami co wysyłam ten album
http://www.wloski.ang.pl/ksiega_zyczen_i_zazalen_do_inf_16107.html
Jeżeli ktoś będzie chiał jeszcze to prosze pisac na tym poście. nie mam czasu aby zagladac do każdego z osobna postuP))
[email]
jesli mozna prosic to ja tez [email]
dzieki pozdrawiam .
broń boże ja nie chcę Ferro Tiziano!
Baaaardzo bym prosiła o Tiziano [email]
Witam!
proszę o album Tzn Ferro

[email]
rosselina a jak najbardziej że ja. Naucz sie nie robic błedów i podawac czyjes dane na forum publiczne. I tak mam problemy przez dziewczyne która podała ze moge załatwic prace. Nie wolno mi takich rzeczy robić. mogę pomagac w wielu kwestiach. rosselina takich rzeczy sie nie robi. nic życze miłego słuchania)))
poprosze również [email]
Jak mozesz wyslij mi rowniez plytke Tiziano Ferro.rnZ gory wielki dzieki. [email]
ciao. ja tez bym chciala.
z gory dziekuje

[email]
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 122

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia