nie które z wasz dostały przez pomyłke kilka utworów których nie zna zaden przystojny Wloch. Narazie tylko każdej żeby było sprawiedliwie wysłałem po jednej piosence. Jutro dokoncże resztę))
[konto usunięte]
23 paź 2006
ja też pieknie proszę:) [email]
[konto usunięte]
24 paź 2006
ja poproszę o "Ed ero contentissimo". Z góry ślicznie dziękuję. rnMój mail: [email]
[konto usunięte]
25 paź 2006
Ja chetnie poslucham =)) [email]
[konto usunięte]
25 paź 2006
jeżeli to nie problem to mogłabym również ja prosić?:) [email] Z góry bardzo dziekuję:*
fiorina
25 paź 2006
CZeść !! do mnie niestety płytka nie dotarła:( mogę liczyc jeszcze na to ,że ją jeszcze otrzymam....??mam nadzieję ,że nie będzie żaden proble.....m.......z góry wielkie dzięki ...........pozdro :)
fiorina
25 paź 2006
na adres [email]
ps. chodziło mi o najnowszą płytke Tiziana :)
[konto usunięte]
25 paź 2006
w zamian moge podeslac dwie wczesniejsze
pozdrawiam
[email]
[konto usunięte]
25 paź 2006
jak byś mogła to prześlij mi utwór "stop!dimentica" mój e-mail to: niskowa3wp.pl
[konto usunięte]
25 paź 2006
Proszę o płytkę!
[email]
Dzięki!
azzurro
26 paź 2006
broń boże mi tego nie wysyłać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azzurro
26 paź 2006
broń boże mi tego nie wysyłać !!!
wypisana
27 paź 2006
Z miłą checią posłucham mój adres [email]
inf.
27 paź 2006
Moje Panie prosicie o czały album wiec fizycznie nie jest możliwe wysłanie go na konto onet . Najlepiej założyc na wp. to wtedy podesle bo tak to wszystko idzie na marne.P)
jesli mozna prosic to ja tez [email]
dzieki pozdrawiam .
azzurro
14 lis 2006
broń boże ja nie chcę Ferro Tiziano!
[konto usunięte]
14 lis 2006
Baaaardzo bym prosiła o Tiziano [email]
Dolcissimaa85
21 lis 2006
Witam!
proszę o album Tzn Ferro
[email]
inf.
21 lis 2006
rosselina a jak najbardziej że ja. Naucz sie nie robic błedów i podawac czyjes dane na forum publiczne. I tak mam problemy przez dziewczyne która podała ze moge załatwic prace. Nie wolno mi takich rzeczy robić. mogę pomagac w wielu kwestiach. rosselina takich rzeczy sie nie robi. nic życze miłego słuchania)))
[konto usunięte]
21 lis 2006
poprosze również [email]
[konto usunięte]
21 lis 2006
Jak mozesz wyslij mi rowniez plytke Tiziano Ferro.rnZ gory wielki dzieki. [email]