Nie wiem do kogo sie z tym zwrocic moze tu ktos mi pomoze rozwiklac te zagadke .rnChodzi mi o wloska piosenkarke (to jest cyba pseudonim ) Alice. Kto sie w tym kryje.Slyszalam jej jedna piosenke Una note speciale(o ile dobrze to napisalam)rni usilnie ale bezskutecznie jej szukam.
"una notte speciale" Alice za chwielę moge Tobie wysłać,ale podaj adres mail
fiorina
11 paź 2006
wybierz coś fajnego i prześlij mi :)będę bardzo wdzięćzna:)i bardzo zadowolona bo kocham włoską muzyke i jestem początkująca:)
[email]
[konto usunięte]
11 paź 2006
Witam, czy mogłabym prosić o piosenki Alexa Baroni?Mam tylko jego jedną płytkę "Onde".rnJeżeli masz teksty piosenek do tego byłabym bardzo wdzięczna.rnPozdrawiam [email]
[konto usunięte]
11 paź 2006
[email]
[konto usunięte]
12 paź 2006
Ja chętnie w miarę możliwości jak [email]
Sofia 2
12 paź 2006
Jeśli masz jeszcze do nas cierpliwość... to ja poproszę jakies piosenki Luca Diriso, Alex Baroni, i Luca Carboni. Według Ciebie najładniejsze, bo chyba żadnych nie słyszałam. Pozdrawiam. I z góry dziękuję. [email]
azzurro
12 paź 2006
Sofia2 posyłam Tobie płyte Mondo Luca Carboni,dla Fioriny i Karo-Karoliny około 20 róznych mp3/ -mam nadzieję ,że wszystko dotarło.
fryciula
28 lis 2006
ja tez bym poprosila o pioseneczki : Gianluca Grignani Loredana Berte'Mia Martini.
mój email: [email]
desminaa
22 gru 2006
mam jeszcze do zaoferowania piosenki z nowego albumu Nek'a "Nella stanza26"
El Moro
22 gru 2006
jezusie ale tu chaos listosci czy to wielka sztuka zainstalowac eMule np i sciagnac tysiace utworow ??
Liska32
02 kwi 2007
Bardzo mi zależy na texcie i tłumaczeniu sei bellisima L.Berte.Byłabym bardzo wdzięczna.
desminaa
03 kwi 2007
ok..posle
anneke_
08 kwi 2007
Hej!jeśli to jeszcze aktualne to ja bym prosiła o tłumaczenia :) będę bardzo wdzięczna! mój adres [email]
najbardziej by mnie interesowały tłumaczenia Erosa Ramazzotti, Nek'a Michela Zarillo i Laury Pausini, dzięki za link do stonki, nie trafiłam na nią wcześniej;)
naira(;
10 kwi 2007
ja proszę; ]
[email]
pudełko
10 kwi 2007
ja tez poproszę pare piosenek...zabradzo nie mogę się zdecydować wiec zdaję sie na Twój gust...czekam z nieceirpliwościa [email]
Rosa canina
12 kwi 2007
hej, poproszę i ja o piosenek kilka (pausini l., nek, albano & romina, tatangelo a.) z góry wielkie GRAZIE! i dobrego dnia :)
[email]
TAKE
19 kwi 2007
Witaj DESDEMINOOO!!! Mam prośbę mogłabyś mi prszesłać MP3 z najprostszymi Twoim zdaniem tekstami...potrzebuję na zachęcenie do nauki grupy na razie zielonej z włoskiego...z góry dziękuję...Kinga ..podaje email [email]
novinka03
19 kwi 2007
Jeśli można to również proszę o przesłanie kilku piosenek.Z góry dziękuje.
eklerek88
20 kwi 2007
Hey jezeli mogłabym prosic to poprosze piosenki tych wykonawcow z gory bardzo dziekuje:):):):)Anna Tatangelo,Gigi d'Alessio
Moj mail [email]
moni2007
20 kwi 2007
ja też proszę o przesłanie na adres [email] ( 0 - zero nie mylić z O) bardzo lubię wszystkich wykonawców których wymieniłaś, jestem nowa na tym forum Grazie mille!!!!!!!!!!!!
Hello:) jesli bym mogla prosic to bardzo prosze o jakiekolwiek piosenki! moj mail - [email] :)
pozdrawiam, buzki:*
novinka03
20 kwi 2007
ups... przepraszam, zapomniałam maila: [email]
solange_solange
05 maj 2007
hej desminko :) od Twojego postu minal juz prawie rok... ale wierze ze nadal masz te piosenki. ;D czy moglabys wyslac mi cos ze sfer romantycznych ? zdaje sie na Ciebie. ;) pozdrawiam ;*