*****PIOSENKI OD DESMINKI ****** :):):):)

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 136
Nie wiem do kogo sie z tym zwrocic moze tu ktos mi pomoze rozwiklac te zagadke .rnChodzi mi o wloska piosenkarke (to jest cyba pseudonim ) Alice. Kto sie w tym kryje.Slyszalam jej jedna piosenke Una note speciale(o ile dobrze to napisalam)rni usilnie ale bezskutecznie jej szukam.
"una notte speciale" Alice za chwielę moge Tobie wysłać,ale podaj adres mail
wybierz coś fajnego i prześlij mi :)będę bardzo wdzięćzna:)i bardzo zadowolona bo kocham włoską muzyke i jestem początkująca:)
[email]
Witam, czy mogłabym prosić o piosenki Alexa Baroni?Mam tylko jego jedną płytkę "Onde".rnJeżeli masz teksty piosenek do tego byłabym bardzo wdzięczna.rnPozdrawiam [email]
[email]
Ja chętnie w miarę możliwości jak [email]
Jeśli masz jeszcze do nas cierpliwość... to ja poproszę jakies piosenki Luca Diriso, Alex Baroni, i Luca Carboni. Według Ciebie najładniejsze, bo chyba żadnych nie słyszałam. Pozdrawiam. I z góry dziękuję. [email]
Sofia2 posyłam Tobie płyte Mondo Luca Carboni,dla Fioriny i Karo-Karoliny około 20 róznych mp3/ -mam nadzieję ,że wszystko dotarło.
ja tez bym poprosila o pioseneczki : Gianluca Grignani Loredana Berte'Mia Martini.
mój email: [email]
mam jeszcze do zaoferowania piosenki z nowego albumu Nek'a "Nella stanza26"
jezusie ale tu chaos listosci czy to wielka sztuka zainstalowac eMule np i sciagnac tysiace utworow ??
Bardzo mi zależy na texcie i tłumaczeniu sei bellisima L.Berte.Byłabym bardzo wdzięczna.
ok..posle
Hej!jeśli to jeszcze aktualne to ja bym prosiła o tłumaczenia :) będę bardzo wdzięczna! mój adres [email]
tak ale jakie tlumaczenia ?
tu jest sporo tlumaczen wiec moze znajdziesz cos dla siebie :)
mialo byc tu tylko mi linka nie wkleilo powyzej ;/

http://www.wloski.ang.pl/forumw.php?IDt=11511
najbardziej by mnie interesowały tłumaczenia Erosa Ramazzotti, Nek'a Michela Zarillo i Laury Pausini, dzięki za link do stonki, nie trafiłam na nią wcześniej;)
ja proszę; ]

[email]
ja tez poproszę pare piosenek...zabradzo nie mogę się zdecydować wiec zdaję sie na Twój gust...czekam z nieceirpliwościa [email]
hej, poproszę i ja o piosenek kilka (pausini l., nek, albano & romina, tatangelo a.) z góry wielkie GRAZIE! i dobrego dnia :)
[email]
Witaj DESDEMINOOO!!! Mam prośbę mogłabyś mi prszesłać MP3 z najprostszymi Twoim zdaniem tekstami...potrzebuję na zachęcenie do nauki grupy na razie zielonej z włoskiego...z góry dziękuję...Kinga ..podaje email [email]
Jeśli można to również proszę o przesłanie kilku piosenek.Z góry dziękuje.
Hey jezeli mogłabym prosic to poprosze piosenki tych wykonawcow z gory bardzo dziekuje:):):):)Anna Tatangelo,Gigi d'Alessio

Moj mail [email]
ja też proszę o przesłanie na adres [email] ( 0 - zero nie mylić z O) bardzo lubię wszystkich wykonawców których wymieniłaś, jestem nowa na tym forum Grazie mille!!!!!!!!!!!!
Hello:) jesli bym mogla prosic to bardzo prosze o jakiekolwiek piosenki! moj mail - [email] :)
pozdrawiam, buzki:*
ups... przepraszam, zapomniałam maila: [email]
hej desminko :) od Twojego postu minal juz prawie rok... ale wierze ze nadal masz te piosenki. ;D czy moglabys wyslac mi cos ze sfer romantycznych ? zdaje sie na Ciebie. ;) pozdrawiam ;*
a moj adres to : [email] ;) dziekuje z gory !
ok poslalam
:)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 136

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia