wloch do wziecia!

Temat przeniesiony do archwium.
hej,przyjezdza do mnie chlopak,z dwoma kolegami,jeden tez do dziewczyny,no i jeden zostaje solo(ma 23 albo 24 lata,nie pamietam,ale sie dowiem)! warszawa okres przedsylwestrowy i po sylwestrowy,prawie tydzien,wawa! dziewczyny zainteresowane zajcie znac! mam foty itp..
[email]
tragiczny sposób na zonę))))
zenada..bleee
ile takich samych tematów jeszcze założysz?napisz do gazety,do rubryki:"towarzyskie"
ale znajac swiat jakies meile dziewczyna dostala i nawet moze cos wybrala zeby zadowolic wlocha i umilic mu pobyt ...polska rzeczywistosc
Jakie to żenujące że taki Włoch sam nie może się postarć o towarzystwo na zabawe sylwestrowa, tylko jaka laska go w tym wyręcza. To musi byc jakas słaba partia , że jeszcze jakis panienki sobie nie zaprosił na Sylwestra, widocznie wbrew powszechnym opinion jednak Włosi wcale nie ciesza sie powodzeniem, skoro nie maja z kim isc na zabawe...
Żenujace, to tak jak za komuny rzucili bananami i wszyscy lecieli do sklepu wybrać lepszy towar. a może koleżanka sie tym trudni...
wooooow!!!!! włoch przyjeżdża ale fajno facet z za granicy!!! już lecę hehehehhehe propozycja nie do odżucenia ;)
ale mnie rozbawiła hehehehe
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka