wloch do wziecia~!

Temat przeniesiony do archwium.
hej,przyjezdza do mnie chlopak,z dwoma kolegami,jeden tez do dziewczyny,no i jeden zostaje solo(ma 23 albo 24 lata,nie pamietam,ale sie dowiem)! warszawa okres przedsylwestrowy i po sylwestrowy,prawie tydzien,wawa! dziewczyny zainteresowane zajcie znac! mam foty itp..
[email]
wez dziewczynko sie puknij w glowe i obejrzyj sobie film "dziewczyny do wziecia" heheh
O matko... :-D
Tylko dziewczyny?!? ;-P
zmien forum, znajdz sobie jakies w stylu "randka" czy cos podobnego.
mamma mia ...slyszalam o wielu gorszych sposobach poznawania sie,moze troche dziwnie napisane tak jakby ktos rzucil ochlap miesa i czekal az wszystkie sie zleca.Mysle ze warszawianki sa atrakcyjnymi dziewczynami zawsze na czasie i nie maja problemu z poznaniem mezczyzny za pomoca tak owych niemoralnych ogloszen .Chyba ze szukasz naiwnej dziewczyny ktora bedzie nas potem obsypywala sms do tlumaczenia,zalac sie ze jej nie wyszlo, Amore ucieklo do wloch i nie odpisuje .A wloch wie o tym ze mu szukasz partnerki na tydzien i jesli nie ma nic przeciwko to wyobrazam sobie jakie ma zadnie o nas...
zrozumiałem do połowy, przyznaję :(
jejku chcialam napisac ze nie musza korzystac z takich ogloszen ....sa fajne lokale i miejsca gdzie sie spotykaja mlode osoby bezposrednio bez posrednikow ....bambolina milano
mmm...zauwazam ze jest popyt...ale tez podaz :)
Dokladnie okreslam...jestem Wlochem :)
Ale przyjaciolka mowi mi ze jestem "nietypowym" wlochem..dlatego nie wiem ;)
Ale lubie nietypowe polki...
P.S. Uzywam slowa "typowy" odnoszac sie do stereotypow
Pozdrawiam!
dobrze, że dodałeś to P.S. :)
Nie no ten tytuł w temacie jest okropny !!! ;-) Można robić wszystko naprawdę, wszelkie hucie cielesne dozwolone wedle potrzeb i upodobań ale ten tekst "włoch do wzięcia" to mnie rozwalił normalnie ;-))) heh

PieroA jak miło Cię widzieć tu :-)
bacioni :-***

miłego dnia wszystkim ;-)
Jakie to żenujące że taki Włoch sam nie może się postarć o towarzystwo na zabawe sylwestrowa, tylko jaka laska go w tym wyręcza. To musi byc jakas słaba partia , że jeszcze jakis panienki sobie nie zaprosił na Sylwestra, widocznie wbrew powszechnym opinion jednak Włosi wcale nie ciesza sie powodzeniem, skoro nie maja z kim isc na zabawe...
jest mu wszystko jedno z kim hehehe
a żeby bawić się dobrze w sylwestrową noc trzeba mieć koniecznie partnera? Chyba że grupa, z którą będziecie przebywać jest niezgrana, sztywni ludzie, ponuraki itp
Temat przeniesiony do archwium.