moze pogadamy o czyms ciekawszym????!!!

Temat przeniesiony do archwium.
moze pogadamy o czyms ciekawszym.........zaczyna byc troche nudno na tym forum :-(
rzuc tematem!!!!!!!!! to pogadamy:):):)
o wloskiej beznadziejenej telewizji,ktora schodzi na psy,o swietach,kto je jak spedza??? gdzie jestescie na Sylwestra??? jak poradzic sobie po smierci bliskiej ci osoby-co uwazacie za ciekwsze???
O telewizji :)

Kurdę, dzisiaj jadłam obiad sama, no i dla towarzystwa włączyłam tv. Kurdę, nic nie było, dosłownie NIC, słownie NIC. Tylko ta Buona Domenica, z tymi ich beznadziejnymi programikami. Bleeeeeeee Tylko te gołe d... i ciąły recykling. Z jednego programu do drugiego. Okropieństwo. Kiedyś można się było z tego pośmiać, a teraz, tylko płakać się chce.
takie tematy juz byly!
wymysl cos innego!
wlasnie o to mi chodzilo-czy sie mowi w TV o polityce czy o sporcie czy jeszcze o czyms innym zawsze grono rozebranych dziewczyn,udawane sceny jak w BUONA DOMENICA-plotki-tym zyja-nie mam slow!!!!!a w niedziele na kazdym programie PILKA NOZNA-a i jescze jedzenie to temat powszechny,w reklamie jedzenie,programy o jedzeniu,promocje-jedzenie!!!! itd.......... :_(((
Witajcie. faktycznie zrobilo sie tu nudno. Ale cierpliwosci. Niedlugo bede miala internet i moze zrobi sie weselej. Ciekawe co z Ambra i jak Misiowi sie powodzi. O Gwozdziku nie wspomne, bo pewnie jest bardzo zajety wyczekiwaniem kiedy jego dzidzius zacznie kopac. Pozdrawiam serdecznie wszystkich stalych bywalcow i gosci. Przy okazji zycze wesolych swiat.
Ambra niedawno się na nowo pojawiła.Gwoździk pisał,ze stracili mała śrubeczkę. Misiu zapadła chyba w sen zimowy,boję sie ze zamiast do Włoch trafił na Arktykę.Diabeł awansował.53-wracaj bo nudno.
misiu zapadł nie zapadła
Temat przeniesiony do archwium.