sms po godzinie 20.00

Temat przeniesiony do archwium.
Czy macie podobny problem? Moja komorka jest w sieci Era, w ciagu dnia gdy wysyłam do Włoch sms, przechodza natychmiast ale po 20.00 zaczyna sie problem. Moje wiadomosci potrafia isc nawet dwie godziny albo dluzej, odpowiedz przchodzi natymiast i znowu ja nie moge zareagowac bo czeka i czekam. W sobote padl rekord. Sms wyslany po polnocy szedl 11 godzin!!!
nigdy nie mialam takich problemow...smsy dochodza natychmiast
ja mam telefon z ORANGE i w ciagu dnia jest wszystko ok ale jak wysylam juz smsa po 21 to nie jestem pewna czy dojdzie.wiele razy sie zdazylo, ze wyslany sms nie doszedl do Wloch( bo tylko do Wloch nie dochodza).sama nie wiem czemu tak sie dzieje.Najlepsze jest to, ze po 21 jesli moj chlopak mi wysyla sms z Wloch to tez nie zawsze dochodzi:(.jakis dziwny system, szkoda tylko, ze jakos kase za to biora!!!
Ja mam w plusie i moje sms'y dochodzą bez problemu.Tylko w tą sobotę miały chwilkę problem z dojściem,ale nie zdarza się to często.
ja mam w Orange i moje smsy bez problemu dochodza do Włoch do koleżanki w Kalabrii,która tez ma tel.w Orange i jej smsy do mnie tez dochodzą bez problemu.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia