szukam polek w milano

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |
no hej mieszkam w Milano szukam polek do podtrzymania znajomosci i pogawedzenia troche o Polsce.ewa
ok.ale kto pisze daj namiar.
hej ja tez wyjezdzam do Mediolanu. jestem jak najbardziej za spotkankiem
no to fajowo a masz juz nakrecone mieszkanie?
dziewczyny ja mieszkam kolo Corso Buenos Aires mam nadzieje ze skrzykniemy sie na spotkanko.
hej a ja mały mis szukam dziewczyny która lubi rozmawiac na kazdy temat i czuje się troche samotna. Pracuje i mieszkam w milano. tel 3481349405
"A ja szukam Czerwonego Kapturka, jestem Babcia !"- napisal Wilk...
ma che sei antipatica.....
Gdzie można znaleźć prace w milano???
Mnostwo ofert pracy jest na na www.infojobs.com. Sprobuj sie tam zarejestrowac podajac nr.tel i CV. Jesli beda zainteresowani, to sami sie z Toba skontaktuja telefonicznie, zeby umowic sie na colloquio. W moim przypadku odzew byl natychmiastowy. Powodzenia
Witaj! Podaj jakis kontakt- GG,Skype?
Do laura4: Witaj! Podaj jakis kontakt- GG,Skype?
Witaj
Ja mam ten sam problem... czuje sie bardzo samotna i zrozpaczona ze nie moge normalnie porozmawiac po polsku.
Mieszkam niedaleko milano.
moj nr an [gg]
do uslyszenia
Ewa
Ja mieszkam w Mediolanie od 1,5 roku, chyba znalazlam tutaj moj drugi dom. Moje [gg] Pozdrawiam
napisz mi telefon to sie stykniemy
Laura4-jesli zechcesz to zadzwon,mieszkam w Mediolanie 6 lat.Moj tel:[tel]jestem w domu prawie !!!zawsze,jesli mnie nie bedzie,to z moim mezem raczej sie nie dogadasz,bo po polsku zna tylko pare podstawowych slow,wiec zadzwon za jakies 2 godz.napewno bede.A gdzie mieszkasz w Mediolanie?,moze niedaleko? Papatki
hej sosenka ja mieszkam w san donato.ewa
hej dziewczyny, ja akurat pracuje w San Donato a mieszkam tez niedaleko, moze jakies spotkanie niedlugo?
jestem za ja mieszkam i pracuje w san donato.ewa
co taka cisz zapadla.ja tu staram sie byc komunikatywna a odzewu zero.
laura 4,mieszkamy po dwoch przeciwnych koncach,bylam kiedys w san Donato,jesli sie nie myle,to jest tam ogromne merkato? Pamietam,ze sie tluklam ze dwie godz.,autobusem a pozniej metrem,no ale :dla chcacego...itd.Pozdrawiam serdecznie.Ja mieszkam na Bovisie.
o sosenka a co to za problem zaby sie spotkac raz na jakis czas na kawe gdzies w milano.ja zadzwonilam do ciebie i nagralam sie na sekretarke.ewa
Laura4,wstyd sie przyznac,ale ja nie wiem jak odsluchac sekretarke,mam nowy aparat i jest strasznie fikusny,jeszcze sie nie wgryzlam,a ty masz domowy?Jutro postaram sie odsluchac.A co do spotkania ,to czemu nie?A do polskiego kosciola chadzasz czasami?
sorry za gaff a gdzie ty masz polski kosciol?Dobrze to zrobi mi i mojej corce.Dalam ci numer na komorke na sekretarce skrobnij sms.ewa
Laura4,to nie tylko ja mam polski kosciol,ty tez!A znajduje sie na Turati,naprawde warto sie wybrac,ja o sobie nie moge powiedziec,ze czesto bywam,ale od czasu do czasu !Skrobne smsa,jak mi sie uda odsluchac sekretarke,kombinuje jak kon pod gore i nic!A to fajnie ,ze masz corke,ja tez mam i ma na imie Ewa.Ide szukac instrukcii od telefonu,a mojego pieknego jeszcze nie ma,i nie ma mi kto pomoc.Papa narazie !
dzieki sosenka?jak ty masz na imie?Lece spac bo jutro do roboty rano nie wstane.napisze ci emila skrobnij - [email]
npisz do mnie jak bedziesz miala troche czasu [email]
dobra,jutro napisze,ja to jeszcze posiedze,a tobie Dobranoc ,jak masz rano wstawac !
To milego pisania.czesc sosenkowa kolezanko.ewa
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę