Czy we Włoszech też jest taka herbatka?

Temat przeniesiony do archwium.
Za Money.pl:
Herbata z marihuaną w polskich sklepach

W sklepach spożywczych w całej Polsce można kupić napój, który - jak potwierdzają badania - zawiera marihuanę.

Napój o nazwie "C Ice Swiss Cannabis Ice Tea" znaleźliśmy w jednym z wrocławskich sklepów spożywczych. Po interwencji Money.pl, policja przebadała herbatę w jednym ze swoich laboratoriów. Okazało się, że zawiera THC - substancję, która odurza i uzależnia. Co więcej, najprawdopodobniej ten produkt jest legalny.

Herbatę można kupić w ogólnospożywczych sklepach na półce obok soków i napojów energetyzujących. Nietrudno go nie zauważyć: żółtą puszkę przyozdobiono liściem konopi. Na etykiecie znaleźć można informację o tym, że poza ekstraktem z herbaty zawiera ekstrakt oraz syrop z kwiatów konopi, z których produkuje się nielegalny narkotyk - marihuanę
Masz stare i juz nieaktualne wiadomości.Głosno o tym było ale grubo rok temu
Czesc! To znow ja;))
Wiem ze mam ostro przechlapane na tym forum, ale musze zadac pytani.
Pewnie dlatego ze ja to mam calkiem inne sterotypy w mozgu, to nie rozumie, czy ty polecasz ten czaj, czy mowisz stanowczo NIE? :)))
Pozdrawiam
Magdaleno, ja to podałem, jako ciekawostkę. Wyglądam na chłopaczka, biegającego po klatkach schodowych z ulotkami reklamowymi?:)))
Ja tam bym sie chetnie napila tego czaju.
Mam nadzieje ze nie jest moczopedny;)))))
Wygladam na hostese z supermarkietu???;))))
Pozdrawiam
Np.czekolade z marycha ,mozma kupic w specjlalist.sklepach z czekoladami,dosc droga,ma tylko 50 g.wagi
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia