No to sprawdzimy wasza inteligencje:))))

Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna
Cyprianie - wytlumacze ci moze co maja na mysli osoby oskarzajace cie o zasnmiecanie forum, choc nie wydaje mi sie, ze jest to tak trudne do zrozumeinia. Forum to jest stworzone po to zeby porozmawiac o sprawach dotyczacych Wloch. jesli chcesz porozwiazywac lamiglowki to idz na jakies forum dotyczace lamiglowek, bo jak widac chyba tu jest na to maly odzew....
heheheehhee geniu przypominsza mi jednego polityka ktoremu tez sie wydawalo ze edukacja to jego silna strona.No coz nie wyszlo mu nic z jego jak mu sie zdawalo badan.Boie sie zeby za twoja sprawa nie ucierpiali niewinni
magala przepraszam jezeli poczulas sie urazona.Ale to nie mialo tego na celu poprostu chcialem rozluznic jednym postem te ciagle zapytania:gdzie poznalas swego wlocha,albo zakochalam sie we wlochu.Widze ze jezeli napisze sie cos rozrywkowego to tez zle.Widze ze tylko jeden temat ma tutaj racje bycia wloskie zwiazki kazdy inny jest traktowany jako intruz!!!szkoda
Nie ucierpisz cyprianku, nie ucierpisz. Przecież już pisałem, że moje eksperymenty nie bolą:))

Ja po prostu raz na jakiś czas będę coś do ciebie pisał i potem obserwował twoje reakcje. Ty się tych reakcji nie powinieneś wstydzić, w większości beda one sprowokowane przeze mnie.:).....nawet teraz, w tym momencie podlegasz pewnemu ekperymentowi
myslalem ze cos bardziej oryginalnego odpiszesz albo stworzysz swoj post zebym mogl wziasc udzial w eksperymencie!!!
Ty już bierzesz w nim udział.:)
...zebys ty jeszcze odroznial rozrywke od humoru rodem z zeszytu pryszczatego gimnazjalisty.
rozczarowales mnie geniu;(
a co ma nasmiewanie sie z chlopca w mlodzienczym wieku do lamiglowek?'
Zenobio, proszę natychmiast wymienić cyprianowi elementy wspólne naśmiewania sie z chłopca w młodzieńczym wieku i łamigłówek. Chłopiec w młodzieńczym wieku czeka.:D
..no wlasnie twoim problemem jest ten mlodzienczy wiek.., wpadnij tu za 10 lat moze wtedy ktos pojmie twoje "wyrafinowane" poczucie humoru :\
dobre no to kontynujemy dalej genio tylko nie obrazaj ludzi na moich postach ktorzy pisza o swoich pasjach!do mnie sie czepiaj ale zostawa w spokoju niewinnych!(no chyba ze twoja agresja jest nie doopanowania nawet do kobiet)
*oczywiscie optymistyczna wersja zaklada 10 lat.
a i jeszcze jedno wydaje mi sie ze (genoio/eugenio i zenobia to dwie osoby) taki przypaqdek juz byl z melange a moze to tez melange
>>

Zgadza się cyprianku, jesteśmy dwiema osobami, chociaż przyznam ci się, że nie jest tak od zawsze. W dzieciństwie byliśmy syjamskimi siostrzyczką i braciszkiem, ale potem nas rozdzielono.:))
yyyy ..yyyy...yyyyy...troche jestem zaskoczona pytaniem...czuje poddenerwowanie i presje uplywajacego czasu na odpowiedz...yyyy..yyy...jedyny wspolny element, ktory przychodzi mi teraz do glowy to podobna struktura budowy krzyzowki i mlodego, pryszczatego osobnika tzn. mam na mysli strukture kratera...rozwine mysl, bo moze ciezej myslacy nie zalapia: no wiec twarz mlodzienca w okresie dojrzewania ma jakby wolkaniczna budowe, no a krzyzowka kazdy wie jak wyglada.
...tak i niestety przyznam z bolem, ze po dzis mam ogromny zal do lekarza prowadzacego ten zabieg poniewaz co ciekawsze organy hmmm..hmmm..mam na mysli hydraulike konkretnie, zostaly jakims sposobem przydzielone Geniowi.
Ach Zenobio, zawsze kiedy mi to wypominasz, przypomina mi się ten stary dowcip:

Pan Bóg się pyta pierwszych ludzi: "kto chce móc lać na stojąco?"
- Ja, ja, woła Adam;
- Ok, załatwione, odpowiada Pan Bóg- został mi jeszcze do rozdania wielokrotny orgazm.

Tak wiec Zenobio nie narzekaj proszę:D
zenobio jestes tu,?dawno cie nie widzialam,smutno mi,Gdzie jestes kobieto?W Wenecji plywasz na karnewale?ja tez chce,caluski
Podobno dużo dalej, ale wróci.)
Zenia na wyciagniecie reki:)...tylko w Tajlandii na 20 dni:))))
Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Ogłoszenia