imie dla zolwia:)

Temat przeniesiony do archwium.
czesc Kochani, moj post jest raczej niecodzienny, ale potrzebuje propozycji imion dla wloskiego zolwika:) niestety niewiem czy to on, czy ona, ale przyda sie kazde imie:) oczywiscie po wlosku... jesli macie fajne propozycje, piszcie!
a dlaczego wlasnie wloskie ja bym im jakies polskie wymyslila niech sie ucza !!!
tup tus albo tup tusia bym tego zolwia nazwala :)))
wloskie to Pino,a polskie to Kubus! i milego zolwiowania..:D
stefanek najladniej :) moj szczurek mial na imie Zenon , poprostu zenus :) po co chcesz nazwac po wlosku?stefanek nazwij!
samczyk to czy samiczka?daj jemu Felus a jej Felusia.
daj mu koniecznie ludzkie imie w koncu to nowy czlonek waszej rodziny,dal feminucci ladne bedzie Bella
samczyka od samiczki b.łatwo odróznic.trzeba mu spojrzec na ogon i skorupe nad ogonkiem.jak jest lekko wywinieta do góry i zaokrąglona to jest panna.jak skorupa nad ogonem jest spłaszczona i zachodzi lekko na dół i kończy się w lekki szpic to jest pan.
dziekuje Wam wszystkim:) jakby to byl moj zolwik, to bym go po polsku nazwala, ale to zolwik znajomego Wlocha i on ma go juz dwa lata! jak sie dowiedzialam, ze jeszcze(!) nie ma imienia, to wzielam sprawy w swoje rece:)
"tuptup"-brzmi ładnie i po polsku i po włosku,pasuje dziewczynce i chłopcu.Ja miałam zółwie wodne,czerwonolice(parke,stad wiem jak odróznic płeć).Reagowały na cmokanie bo kojarzyły sobie je z jedzeniem.jak ktos im cmokał i nie dał robala czy miaska to tak smiesznie fukały.A jak gryzły boleśnie.
diavolino podoba mi sie twoj pomysl:) dziekuje! i nikt nie bedzie mial problemow z wymowa tego imienia:) dobrze wiedziec, ze znasz sie na zolwiach, w razie czego zglosze sie do Ciebie!:)
zolwik ostatecznie nazywa sie Pepe:)
baaardzoooo orginalne imie :))
no a co!:)
nic ! fajne ! :) baaardzoooo
:) oczywiscie nadal niewiadomo, czy zolwik to tak na prawde on czy ona, ale co tam;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę