do suppi 2

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |
niestety usuneli Ci topic mastro. Podziekuj naszej wspanialej kolezance koniczynie..Wklejam Ci ejszce raz to co napisalam wczesniej, buzka
acha, wpisy w moim profilu tez usuniete, wiec nie moge wkleic, napisze Ci cos jutro , bo juz nie chce mi sie teraz...Pozdrawiam, buzka:)
[wpis usunięty]
,suppek,na nowy rok
mastro lindo,na nowy rok
hej bejbe:) No wlasnie, zapomnialam o tym szczegole z pozdrowieniami, jednak nawet jesli grozi to banem, hehe( tak tak juz nawet tym strasza, a takze procesem o naruszenie dobr osobistych:D) to sie jednak nie zdecyduje:) no moze malego baczka puszcze w te strony:) ehh...dziwnie tu jest..
No ale nie o tym, nie o tym..Wlasnie ide na solarium, nie na plaze,heh, az tak cieplo to nie ma, choc widzialam twardzieli angoli,ktorzy nawet wskakiwali do wody, aiutooo! I choc nie robie tego normalnie, troche mi wstyd takim bialym licem wsrod tych pieknych opalonych hiszpanskich cial, bo nietsety mi z wakacyjnej opalenizny nic sie nie ostalo:( Wieczorem ide ze znajomymi do jakiegos klubu(najt klubu zeby byla jasnosc;)moze uda mi sie przy okazji uratowac jakies hostessy), nie wiem jeszcze gdzie, bo wszedzie pewnie bedzie fajnie...a Ty? co porabiasz...?buzka, papapa
Okropnie cuchnie. Co jadlaś? Pewnie padline.
cuchnie?nie dmuchaj sobie do nosa:]
suppek,na nowy rok
zglaszam wpis do usuniecia ,jest to kontynuacja obrazliwych tekstow majacych na celu ponizenie osob, ktore nicki sa tu wymienione,tych dwoje jest w zmowie i atakuja na forum,osoby wymienione w nickach,sytuacja sie powtarza,nie widze powodu by master lindo i suppi mieli deprecjonowac moja wartosc jako osoby,nie znamy sie osobiscie ,tych dwoje zachowuje sie zlosliwie, niczym trolle.Po prostu konflikt narasta i nie widac aby tych dwoje mialo ochote sie zatrzymac w obrazaniu w/w forowiczow,w stwarzaniu nam negatywnej opini w oczach innych forowiczow
i kto to mowi........
Pisze to ktoś, kto ma niesamowita, podziwu godną cierpliwość.
Witam W Nowym Roku Życzę wam powrotu do zdrowia
(mam na myśli zdrowie psychiczne)
pozdrawiam A.
Antonio dzięki już znalazłeś sobie asystentkę? Odnowiłeś już moją wile we Włoszech?
Piotr to zyczenia dla wybrancow! co do reszty to zaniechalem pewnych inicjatyw jak na tą chwilę, z braku czasu! Twoja willa musi jeszcze poczekac! wiesz mamy terminy! makarony czekaja po pol roku! hmmmmm? ale ja jestem przekupny wiec jak sie da to sie zrobi! Pozdrawiam Serdecznie A.
ale tu wesolo :D uhuhuhuuuu :D
a jednak usunieto wpis mastro lindo obrazajaco/przekrecajacy nicki forowiczow,wpis owy byl nie do przyjecia ziejacy zlosliwoscia.Facet jest bez szacunku do reszty swiata,a piedziesiatka mu sie zbliza,to chyba juz andropauza,stad te ciagoty do maloletnich.
>>piedziesiatka mu sie zbliza,to chyba juz andropauza,stad te ciagoty do maloletnich.
odpowiem pozniej na te wypociny,suppi twoj kolega wrocil ,napisz mi na gg, bo mam innego windowsa i nie mam kontaktow.Z powazaniem ,juz prawie 44 letni,napastujacy w sieci.
Hej, Stokrotko! Bierz paczkę chipsów i nie ruszaj się od komputera, będzie "ad vocem".
Popatrz się, to prawdziwy fenomen, jeżeli mówi prawdę, to jest starszy ode mnie cztery lata, niesamowite.
To znaczy, nie to jest niesamowite, że jest starszy, ale pamiętasz tę jego stałą wstawkę o małym ptaszku? Takie hasłowe powtarzanie czegoś jest charakterystyczne dla nastolatków, taki małolat, jak sie czepi paru wyrażeń ze swojego cool słownika, to obraca nim tam i nazat, jeżeli więc nastro jest już po czterdziestce, to na dziwacznych meandrach jego dojrzewania psychiczno-społecznego można by doktorat zrobić.
Póki co, czekamy, niech coś pisze.:))
wole biszkopciki niz czipsy,to upodobanie podtatusialych sie mezczyzn do mlodocianych ,to nie nazwalabym napastowaniem w sieci, a pedofilia w sieci.I doprawdy nie musi sie nikt pocic nad cudzymi wypocinami,nikt tego nie oczekuje ani nie czeka...Co do pięcdziesiatki,to lepsza jest ta z oszronionej butelki ,niz ta z sieci.Slowo siec kojarzy mi sie z pajakiem,brr.. pajak wysysajacy muchy.Pajak w sieci ,czatujacy w sieci..na muchy i takie zielone,brzydkie muchy
co robią na pajęczynkach takie brzydkie ... suppełki ;)
Dobre :DDDDDDDDD
[wpis usunięty]
to jest do stokrotki, vel lodziara ,vel margherita8,i Bog raczy wiedziec jakie ma nicki.
Teraz wychodze ,na polow malolatow,wiec bede wieczorem.Prosze o spokojne wypowiedzi.
Nie chce ,zeby mi sie odbijalo zolcia.Caluski dla pieknych dwoch mlodych laseczek.Mysle ,ze z wzajemnoscia.Robus,przykro mi ale bez ciebie,przystojniaczku .
gadaj sobie z kim chcesz mastro na skypie, z margherita i z lodziara jak ci tam pasuje..z kim chcesz. Ale ze mna nie rozmawiales ani razu.Nawet mi do glowy nie przyszlo by z toba rozmawiac,jak mam marnowac czas to wole to robic w mniej ponizajacy sposob niz z osoba twego pokroju.Nawet w przyszlosci nie licz na rozmowe ze mna.Jestem wirtualna dla ciebie i tak pozostanie.Lecz sie chlopie na nogi, bo na glowe to juz za pózno.
Hehehehe, ale potok słów bez sensu, facet traci panowanie nad sobą. Teraz się tylko zastanawiam, czy to ubóstwo treści jego wypowiedzi(w sumie cały czas pierniczy, jak potłuczony, jego słownik jest na poziomie małolata po jabolu na wiejskiej dyskotece)wynika z wrodzonego prymitywizmu, czy może nerwy puszczają i zwyczajnie się zapowietrza.
W każdym bądź razie czyta się z zainteresowaniem, szczególnie biorąc pod uwagę to, że pisze to dorosły i to od dawna mężczyzna. Fenomen, bez dwóch zdań.:DD
no wlasnie, ze toto sie nie boi ,ze mu jamnik tchawice rozszarpie! co za brak wyobrazni!miej Bog w opiece.Wyobrazacie sobie taka scene nakrecona przez prywatna osobe ?furrore by zrobila na YouTube,cale Chiny by to obejrzaly.To bylby sukces ogolnoswiatowy he,he
stokrotka a pamiętasz to jak chciał przerobić się na Włocha?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Do autora strony - uwagi, propozycje