ciekawostka dla wszystkich "madrych" panienek...

Temat przeniesiony do archwium.
to tak na przyszlosc, przestroga, zeby spotykajac wlocha troche bardziej sie szanowac... Milej lektury ;]

Panie i Panowie oto gnocca travel ;]

http://xoomer.alice.it/gtravels/main.html

oto co wlosi robia w wolnym czasie :)

baci ;]
czyli jednak!..poszperalas tam co nieco..moja nauka nie poszla w las..:D
..i niech mi teraz ktoras "zielona" powie, ze Wlosi jezdza po swiecie..bo lubia podrozowac...guzik prawda zawsze jadą tylko i wylącznie w jednym celu"zakisić ogóra"!!!!!..i basta, nic innego nie maja w glowie..:D
no ba ;] ale akurat ja tego nie znalazlam sama tylko italianec sam mi to pokazal ahahaha ;)
ależ mają rozrywki! i ranking... eh
ale czytalyscie to dziewczyny dokladnie? Niesamowite! Pisza dokladnie gdzie isc, co zrobic a NAWET JAK SIE UBRAC zeby wydymac panienke (przepraszam za slownictwo)... Masakra!
chyba przetlumacze to na polski, pokseruje to w ulotki ,wynajme helikopter i bede latac nad Polska i zrzucac dziewczynom ..niech czytaja..'jak szybko przejrzec Wlocha':D ..w końcu nie wszystkie mają dostep do netu :D
popieram inicjatywe ;)
A ja nie rozumiem... ;D
jestem w szoku, naprawde...ja i tak mialam "odpowiednio" wyrobione zdanie na temat wlochow, ale tym razem to przegiecie z ich strony ... dalo mi odpowiedni wizerunek:-) dzieki dziewczyny i pozdrawiam
Jadac do Polski nie musza sie za bardzo wysilac. Wystarczy, ze wejda do pierwszej lepszej knajpy i powiedza magiczne slowo rozkladajace damskie konczyny z predkoscia wiatru: "ciao, sono italiano".
zalosne fircyki... moje nogi zamknely by sie bezpowrotniena wido takiego lowelasa. bleeeee...
a moje stwierdzenie..jest jednoznaczne.....a (p)..(b)..ies ich je..ł!
Pierwsza litera wg.uznania!!!:P tzn.te wszystkie mądro głupie panienki...tylko szkoda że są ..POLKAMI bo mi reputację..obniżają w świecie!BACI...!
ja mam dostęp do netu, ale nie znam włoskiego, więc poproszę o taką ulotkę. ;)

przejrzałam tę stronę i w sumie włoski nie jest potrzebny, by zrozumieć ideę autora. tylko dziwię się, że takie rzeczy pozwalają publikować, że nie zablokują strony. chociaż różne świry po necie buszują i też ich nikt nie ściga. ale ile osób głosujących jest, hoho, rzesza włoskich turystów "rozrywkowych".
skur*****y i tyle. O rosjankach czytałyście/liscie? Ważne, zeby mieć liste imion z adresami i telefonami przed wyjazdem...jak towar normalnie!!!
A mnie to gówno obchodzi, kto z kim i na jakich zasadach. Moją własną reputację buduję sam i nie nie jest w stanie jej zniszczyć żadna puttanella.
Włosi należą do największych w Europie "konsumentów" prostytucji..wg tygodnika "Vent'anni"
calkiem niezla ta historia.. dla madrych panieniek..nagie fakty.. http://www.wloski.ang.pl/Nagie_fakty_27454.html
ale skads sie takie strony biora! Nigdy by nie pisali o takich rzeczach, gdyby panny nie dawaly im powodow do jechania tam i tworzenia tego typu stron...
>>gdyby panny nie dawaly im powodow
Oni opisują przygody na CALYM świecie...masakra co za zboczeńcy nic tylko bzzzzykanie im w głowie!!!!
no dobra nie chcialam byc az tak dosadna ;)
ruda masz racje..ale jak o tym pisze.np...ja..to ylko mi sie mowi ze caly czas mysle o seksie..jak np taka forowiczka niejaka magdalen@ nie wiem czy dobrze nicka napisalam..wczoraj...tak jakby seks nie istnial i nie czuc go bylo w powietrzu..a we Wloszech to juz golym okiem go widac...co za pruderia i zaklamanie u niektorych "radiomaryjnych" ..wszyscy pisza! caly internet jest pelen ,gazety sa pelne..tylko gaio robi zle bo pisze..proponuje zrobic specjalny dzial niczym 'getto'..gdzie jak ktos cos bedzie chcial napisac związanego z sksem to wpisze ale tylko tam..doklejajac odpowiedniego linka z zaznaczeniem do jakie wpisu nawiazuje...rasizm! w czystej postaci..i zacofanie...istna dulszczyzna..pomalu wkracza na forum...a teraz caly stadion gwizdze!!!!
No i Czasem jak nam w Polsce mówi się że ktoś tam jest obleśny...to nie wiem czy żartuje czy staje się pruderyjny...!Czy istnieją wśród mężczyzn...różne rodzaje świn czy jest tylko jedna pospolita!? Hmmmmm...?
Sorki....wszystkie świnki....świata! Nie chciałem was urazić! :(
Arko, mam sposob by Ci sie polepszylo:))
To co Ci ta kobieta mowi/pisze to ty jej mow analogicznie to samo.
Wtedy sie obrazi ze jej glupoty bez sensu chrzanisz:))
A kobiecie klamac to nie grzech jak moj dziadek powiadal.
Gaio, mialam sie dochodzic dalej ale pomyslalam ze Cie udobrucham.
Zgrzeszylam wielce na fiolecie i skaz mnie tylko na milion lat piekla, ale nie pozbawiaj mnie widoklu twych liter na forum, tego najcudowniejszego widoku, przy ktorym zorza polarna jest niczym kaluza blota:))
Oto przestepstwo moje!
Dalam Ci rade zebys zamiast przegladania z wypiekami wpisow zakochanych dziewczyn, ktore pisza o swoich procesach defekacyjnych nie kwitowala zawsze "jednym". To buzi podejzliwosc zes sama w myslach nie taka czysta:)))
Kobiety kochaja byc nieszczesliwe, zreszta to nie ich wina, tak je nauczono i tak maja zaprogramowane. A twe slowa "kisic ogora" jest petlem na szyji dla nich a nie popocna dlonia.
Szanuje czlowieka, ale nie moge szanowac kompleksow.
Podkreslam raz jeszcze ze krytykowac mozna a nawet trzeba ale nie podoba mi sie nienawisc.
Mam nadzieje ze mi Pani wybaczylas:))
Bez sladu i ladu ,mi sie napisalo:)
Ale moze ktos zrozumie co autorka tego wpisu miala na mysli.
Gaio, tobie ulatwie sprawe i dodam ze nie o kiszenie mi chodzilo:))
Pozdrawiam
Włosi, to proste urządzenia. Mają tylko jedną wajchę :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia