głupie docinki - po co ?/no słucham

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
...znalazłam w google, kombinacja klawiszy: Ctrl+Shift, albo: 'uruchom ponownie'
i wszystko wraca 'a posto'
pozdrawiam :)
W ustawieniach klawiatury można samemu określić jakiego języka chce się używać. Czy uproszczonego - programisty, czy rozszerzonego 214 znaków (tzw.maszynistki), w którym są "polskie" litery oraz Z i Y zamienione miejscami.
Arko polecam zmienić na [programistów] ;)
Wszystko (prawie) jest na miejscu.
Wszystkie polskie znaki są miejscu łącznie z ą, ę, ć, ż, ó, ł etc.
Wystarczy np. prawy Alt+c i masz ć ... prawy Alt+o i masz ó
Działa tak ze wszystkimi oprócz ź tu trzeba prawy Alt+x.

W sumie jest jeszcze kilka innych "kwiatków" ... chodzi o znaki specjalne:
()*&^+?": ... ale idzie się przyzwyczaić :)
np.: @ to shift+2

kropki i przecinki na swoim miejscu ;)
ALEŹ JA WŁAŚNIE TAK MAM...TYLKO CZASEM COŚ TAM PRZESKOCZY.....NIE TAK JAK NALEŻY.
po to się odsyła do wyszukiwarki żeby nie zakładac po kilka wątków o tym samym tylko żeby najpierw poczytac to co istnieje na ten temat.Co do tłumaczeń. Rozumiem,ze komus kto sie uczy braknie jakiegos słowa i prosi o pomoc;ale wiekszosć próśb to sa prosby o tłumaczenia całych tekstów:listów,smsów(nie wiem jak mozna korespondowac czy rozmawiać z kimś z Włoch,najczęściej ze swoim amore gdy sie nie zna ani słowa po włosku),wypracowań.Pomoc polega na tym,że osoba tłumaczaca sama tłumaczy jak umie a forumowicze ją poprawiają.
dodatkowo ..nie jest to forum do tlumaczen,tlumaczenia sa z dobrej woli..Filet jest rowniez miejsce naszych spotkan rozmow..dyskusji..arto brac to pod uwage..ze nie tylko dostanie sie suche tlumczenie..ale ktos cos powie/warto pamietac ze to RODAK ,a nie obcy i zaraz niekoniecznie musi byc zlosliwy..jacy to ludzie sa przed pelnia ksiezyca elektryczni..caly tydzien to juz widze,tu na forum .Pelnia ksiezyca juz jutro!/ i zagada i przyjda inni..i warto pamietac, ze tu patrza milony oczu!..posluchajacie mnie co do tej pelni i czasu przed nia...tak jaki mialam racje co do prawa serii katastrof lotniczych..tak i mam tu!:D
i zaczynaja sie klutnie jak to zawsze w zyciu bywa :-( porazka a juz myslalem ze milo tutaj bedzie.
O matko, gaio! Co Ty piszesz o tym prawie serii?! Bo ja niedługo lecę! Już szybciutko zaglądam do wyszukiwarki... ;-)
Greg..pelnia juz jutro..bedzie lepiej po pelni..po prostu w ludziach narasta zawsze agresja przed pelnia..po pelni ksiezyca sie uspokajaja..moze wpadaj tu po pelni???
taaa,ja dzis na wlasnej skórze doswiadczylam, ze narasta agresja, dzis moja sasiadka od 6 rano z przerwami do 12 krzyczala jak opetana na schodach, postawila na nogi wszystkich !!! chodzilam przez ta K********* tzn. biedna staruszke niespelna rozumu - jak snieta ryba caly dzien...i jak ja mam byc dla niej mila i sie usmiechac do tej czarownicy? obiecuje, ze niebawem nagram jej glos i wrzuce na youtube przekonacie sie sami, ze jest przerazajacy...
..czytalam ze Red Bull .moze spowodowac wylew...
no to wyobraz sobie ze moja sasiadka , tak chrapala dzis w nocy a tak sie sklada ze moja sypialnia jest nad jej sypialnia, ze musialem wziasc manatki i przeniesc sie na kanape do salonu , boli mnie wszytsko okropnie heeh :-) no i jestem niewyspany :-)
kudzwa zeby mnie tylko niewinne chrapanie budzilo to bylabym szczesliwa ...
warto pamietac ze to RODAK ,a nie obcy i zaraz niekoniecznie musi byc zlosliwy..

szacuneczek gaio za te słowa.
nie doszukuj się ironi !!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę