związek z Włochem

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 61
ahahahah dobre :)
tak to zapewne Pedro.......
Jesteście żałośni ale cóż
P.S. Co niektórzy na drugie imię mają GŁupota
zastanawiasz sie, czy Wlosi zdradzaja? a co za roznica? przeciez sama to robisz. kto mieczem wojuje od miecza ginie...
http://www.pardon.pl/artykul/7016/gdzie_najlatwiej_o_seks_bez_zobowiazan Radosc z zycia seksualnego: Wlosi 11 miejsce ,Polacy 12..wiec gdxie problem?..wszystko w porzadku.
buhahahahaha..padlam ..zobaczcie sami...http://www.sportfan.pl/artykul/5486/szok-we-wloskim-futbolu-gwiazdy-ligi-uprawiaja-seks-z-facetami...to jest chore..tzn wloscy faceci sa chorzy... fuj
ej ludzie ..a tu nic?..zero reakcji?..temacik dobry..calkiem calkiem.. he he
No ładnie chłopak zarabia! Można pomyśleć o męskim burdeliku,pościąga się paru młodych chłopców z Polski i interes jak się patrzy! ;)
Twoje drugie imie natomiast to hipokryzja. Zdradzasz meza(w koncu spelnil juz swoje zadanie, zapewnil ci byt i dach nad glowa, wiec juz jest niepotrzebny), a potem martwisz sie, ze Wlosi maja opinie kobieciarzy:D Oby twoj wlasnie taki byl, przynajmniej trafil swoj na swego.
Byt i dach nad głową zapewniam sobie sama .Nie napisałam nic że siedzę w domu i przepuszczam pieniądze męża.Sama zarabiam ale przecież najlepiej wysnuć wniosek że jestem rozpierdoloną panienką.Typowo polskie zachowanie dopisać historię wg swojego gustu....
Nikt nie napisał, że jesteś rozpierdoloną panienką, ale skoro sama coś takiego podsuwasz to cóż...coś w tym może jest.
oooooo i jaka kulturalna do tego ....:)

Dziewcze drogie....
jak już napisałam i ja i inne osoby,iż zakładając taki wątek musisz się liczyć z dyskusjami/komenatrzami gdyż FORUM jest miejscem do tego przeznaczonym.

Nikogo absolutnie nie inetersuje Twoje życie i nikt Ciebie nie szukał tylko Ty nas tu znalazłaś!
Przeczytaj dokładnie swój post i sama oceń w jaki sposób jest przekazana informacja przez Ciebie.

I zwracam się do Ciebie z prośbą,o NIE obrażanie forumowiczów !!!!!

Jeżeli takie dyskusje nie są na Twoje nerwy,wypij melisse lub zakmnij się w domu albo budzie dla psa i nie wylweaj swoich złości na nic nie winnych ludzi!
kazdy nowicjusz/kot/..i nie tylko nowicjusz,ale i' zgred forumowy' MUSI sie liczyc..ze BEDA komentarze i nie ma co sie zastrzegac okopowywac,barykadowac..i tak BYLO JEST I BEDZIE..ZAWSZE BEDA komentarze...Ponadto uwazam, ze lepiej 'w oczy.. niz poza plecami'..:D
pozdrawiam Cię idyllo i informuję że raczej to Ty mnie obraziłaś a nie ja Ciebie czy innych forumowiczów....
Mam się dobrze i nie mam zamiaru stresować się Twoim krzykactwem rzucanie cegieł itp....
Pozdrawiam jeszcze raz i życzę miłego dnia
P.S. Melisę muszę kupić w aptece i może prześlę Ci w prezencie gwiazdkowym...
jakim krzykactwem kobieto.......
zupelnie nie wiem po co się reaktywujesz ?!

Nie masz nic do powiedzenia wręcz jad Ci się sączy,więc jak już kupisz te herbatę...zaparz sobie i popijając zastanów się nad sobą.

PS
u nas w PL i u nas w IT to herbaty się nie daje w prezentach, to a'propos różnic kulturowych.
Miło mi ze jednak jakieś różnice kulturowe podałaś ale u nas we Francji wypada dać w prezencie również herbatę...
Jadu nigdy w sobie nie miałam i skończ proszę Cię z tym
Reaktywować się mogę tyle ray w tym temacie ile przyjdzie mi ochota to jest forum dla wszystkich nie tylko dla Ciebie
Mimo to Cie pozdrawiam

Pa
oczywiście że możesz....ile razy chcesz...ale reaktywacja w sensie podciagania tego samego wątku.

Noooooooooo, faktycznie mamy z Ciebie pożytek :)
ahahahahahahahahahahahahah.
Po raz trzeci przesyłam Ci pozdrowienia i życzę miłego dnia
ale naprawdę nie fatuguj się :):):):) nie trzeba..lać żółci dalej....
wypij herbatkę i wszystko minie...posłuchaj spokojniejszych :).
we Francji życzenie sobie miłego dnia nie jest fatygą ale miłym gestem , więc nie rozumiem dlaczego odbierasz to jako złośliwość.Jestem zdziwiona Towją reakcją.A co do herbaty to czy mogę mieć w tej kwestii wolny wybór ?
Idylla ... fajny nick
Ja nie narzekam, chociaz slyszalam rozne opinie. Roznice kulturowe zniwelowalam.
Jest posluszny, grzeczny, dobrze gotuje, dom, samochod i obejscie wg. moich projektow (pojmuje w lot), bardzo zangazowany w zycie polonijne, wlasnie sie przygotowuje do wyjazdu na swieta i z moia pomoca przygotowania ida pomyslnie.
Jest ok. Musisz dac sobie szanse, inaczej ciagle bedziesz w rozterce. Zycze Ci podjecia slusznej decyzji.
ciesze sie dziewczyny, ze forum tętni zyciem..takim jak dawniej..cos sie wreszcie ozywilo...:D..
Madeleine!
Nie przejmuj sie tym co pisza dziewczyny, kiedys -kilka lat temu było to bardziej przyjazne formu,oceniaja ludzi nie znajac ich.Niech sie pochwala swoim starzem małzenskim to porozmawiamy.... A póki co nie chce wdawac sie bardziej w dyskuske z innymi rzucajacymi błotkiem..Jesli masz ochote porozmawia na interesujący Cie temat podaj swoje gg,napiszę do Ciebie!!
Pozdrawiam!!
dziękuję że odezwały się w końcu fajne osoby.Wczoraj miałam właśnie spotkanie z moim Italiano i długą rozmowę.Jest naprawdę dobrze razem ,mam nadzieję że jak zdecyduję się na wspólne życie to nie pożałuję.
GG podam Ci jutro bo jestem w trakcie instalacji sprzętu w pracy a w domu bywam bardzo pozno i nie mam czasu na gg.
Ja naprawdę nie wiem dlaczego są osoby które tak od razu tu krzyczą i oceniają ludzi z góry.To przykre .
Pozdrawiam dziewczyny i oddzywajcie się często
P.S. Obiecał mi wczoraj że nauczy mnie włoskiego bo ja ni w ząb poza jednym tiamo
pirogina podaje Ci moje [gg] ale tylko w godzinach pracy jestem tu dostepna
...Włosi maja opinię kobieciarzy notorycznie zdradzających...a co to Wlosi jak rasa odmiencow?..wszyscy faceci z kompleksami..czyli ci którzy mają problemy osobowościowe.. ... kwestia niskiego poczucia własnej wartości, to faktycznie może być tak, że ten mężczyzna będzie typowym kobieciarzem. Zdobywanie kolejnych partnerek/slowo partneka ma celeowe znaczenie ..bo do uprawiania seksu potrzebny jest wlasnie PARTNER,a kazdy facet dazy do 'skonsumowania' relacji../ służy jako potwierdzenie swojej wartości.wystepuje wtedy 'zjawisko kompensacji'/Kompensacja łac. compensatio, równoważenie, to jeden z mechanizmów obronnych, znanych w psychologii. Kompensacja jest mechanizmem pokonywania frustracji przez zwielokrotnienie gratyfikacji w innej dziedzinie.. Owi mężczyźni potwierdzają swoją wartość poprzez ilość kobiet w łóżku, w końcu jest to pewna forma bliskości..... jednakze często to tylko fasada,mur obronny owego mezczyzny: na zewnątrz jest rozrywkowym kobieciarzem, a wewnątrz może być totalnym przeciwieństwem swojej fasady. Potrzebuje twardej skorupy/ochrony/, żeby nie zostać zranionym, dlatego nie wiąze sie z kobietami, tak naprawdę boi się odrzucenia, bardzo boi się przyjęcia ofiarowywanego uczucia.
Lubie sobie pobzykac partnerki.
Lubie moje kompleksy leczyc :)))
..o bzykaniu:
http://ecodzien.pl/2009/05/21/bzykanie-kucowolocha/ :)))
:)
:))
kobieciazre to oni sa, juz mam ich dosc!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 61

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia